من اولین بارمه میخوام کیک درست کنم مادرم خونه نیست😂
پودر کیک دارم میخوام بدونم یک پیمانه آب که نوشته همون یک لیوان پر پیمانه ام باشه کافیه؟؟
چون پشتش نوشته نیم پیمانه روغن یک پیمانه اب دو عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن بریزم یک لیوان اب درسته؟
تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! میشوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من میخندی.. و به خود میگویی .. باز میآید و میسوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :) ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! میشوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من میخندی.. و به خود میگویی .. باز میآید و میسوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :) ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لیوان فرانسوی دسته دارها اندازه استاندارد پیمانه هست اگر هم زن داری تخم مرغ یهو بریز اگر دسته کم کم ...
مرسییی اره همزن برقی هست
فرقی نمیکنه. من یه بار با لیوان فرانسوی اندازه گرفتم یه دفعه دیگم بایه لیوان که یذره بزرگتر بود. فقط با هر لبوانی اندازه میگیری با همون لیوان هم روغن رو اندازه بگیر. تخم مرغ هم اونقدر هم بزن تا یدست شه، بعد آب و روغن رو اضافه کن و هم بزن باز بعدآروم آروم پودر کیک رو بهش اضافه کن و همزمان هم بزن دو سه دقیقه یا هر مقداری که تو دستور العمل نوشته
اگه لیوان فرانسویی داری از اوناییکه دسته دارن خیلی بهتره استفاده کنی و دوم اینکه اگه با لیوان که ارد اندازه گیری کردی باید بقیه مواد هم با همون لیوان اندازه بگیری چون سایزای لیوانا فرق میکنه و مواد کمو زیاد میشه و کیکت خراب میشه میتونی بجای ابم شیر بریزی خوش طعمتر و خوش بافتر میشه