2777
2789
عنوان

خانماااا یه سواللل از کیک پختن

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 42 پست
بله پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی در نظر بگیر باشیر خوشمزه تر نیشه بجای اب...

شیر نداریم خونه😂حالا یه چی درست میکنم امیدوارم خراب نکنم مامانم نکشتم😂😂😂

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیوان فرانسوی دسته دارها اندازه استاندارد پیمانه هست اگر هم زن داری تخم مرغ یهو بریز اگر دسته کم کم ...

مرسییی اره همزن برقی هست

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

از این لیوان دسته دارهای چای

تخم مرغ ها رو چند دقیقه بزن تا کف کنه بعد آب یا شیر هر چقدر گفته و بعد روغن رو اضافه کن

پودر کیک رو آروم اضافه کن و با همزن دستی به یک جهت آروم هم بزن تا مخلوط شه

یه سوال دیگه، من یادمه مامانم کم کم تخم مرغو اضافه میکرد ، یهو اضافه کنم و هم بزنم بد میشه؟ 😂

اول دو تا تخم مرغ تو بشکون هم بزن برای پیمانه هم از لیوان فرانسوی استفاده کن بعدش پود کیک و الک کن روش

نه دیگه تخم مرغارو خوب هم بزن بعد داخلش یه لیوان شیر بریز و نیم لیوان روغن هم بزن بعد پودر کیک بریز

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

فرقی نمیکنه. من یه بار با لیوان فرانسوی اندازه گرفتم یه دفعه دیگم بایه لیوان که یذره بزرگتر بود. فقط با هر لبوانی اندازه میگیری با همون لیوان هم روغن رو اندازه بگیر. تخم مرغ هم اونقدر هم بزن تا یدست شه، بعد آب و روغن رو اضافه کن و هم بزن باز بعدآروم آروم پودر کیک رو بهش اضافه کن و همزمان هم بزن دو سه دقیقه یا هر مقداری که تو دستور العمل نوشته

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
پس چی باید بریزم پشتش نوشته اب


اگه لیوان فرانسویی داری از اوناییکه دسته دارن خیلی بهتره استفاده کنی و دوم اینکه اگه با لیوان که ارد اندازه گیری کردی باید بقیه مواد هم با همون لیوان اندازه بگیری چون سایزای لیوانا فرق میکنه و مواد کمو زیاد میشه و کیکت خراب میشه میتونی بجای ابم شیر بریزی خوش طعمتر و خوش بافتر میشه 

دیر بشه ولی حسرت نشه :)

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز