2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی زبون

97 بازدید | 11 پست

تلخی داره همش نیش و کنایه میزنه و حرف دراره مثلا جلوش پات پیچ بخوره میره میگه طرف پاش شکسته کلا شر درست میکنه همش رفت و آمدی باهاش ندارم فقط خونه مادرشوهرم همو میبینیم من 12ساله عروسشون شدم 3بار خونش رفتم اونم یبار خونه خریده بود سرخونه نویی بردم یبار بچه سومش دنیا اومد رفتم دیدنش یبار نذری داشتن رفتم  ولی اون ماهی یبار رو میاد خونم امروز زنگ زد گفت عصری دارم میام اونجا گفتم ببخشید خونه نیسم بیرون کاردارم واقعا هم خرید دارم امروز ولی میدونم فردا زنگ میزنه میخاد بیاد چکارش کنم ک نیاد اصلا دوساعت پیش زنگ زده ها ولی هنو تپش قلب دارم از دسش

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اولش برات سخته چند بار که بپیچونی دیگه استرس و تپش قلبت از بین میره مثل خودش پررو باش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اون پیش تو بهش خوش میگذره چون تو بی زبونی میتونه اذیتت کنه ولی بتو بد میگذره بهش میگن رابطه سمی

چکار کنم دیگه نیاد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اولش برات سخته چند بار که بپیچونی دیگه استرس و تپش قلبت از بین میره مثل خودش پررو باش

چکار کنم نیاد

چکار کنم نیاد

بهونه بیار بگو نیستم مریضم مهمون دارم یبارم بگو عه من میخواستم زنگ بزنم بیام خونتون به ازای هربار رفتنش بری خونش دیگه نمیاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بهونه بیار بگو نیستم مریضم مهمون دارم یبارم بگو عه من میخواستم زنگ بزنم بیام خونتون به ازای هربار رف ...

یبار زنگ زدم گف کارای ما معلوم نیس من نمیتونم ب مهمون قول بدم

یبار زنگ زدم گف کارای ما معلوم نیس من نمیتونم ب مهمون قول بدم

تو همین جملشو دقیقا به خودش بگو 

میره مادرشوهرمو پر میکنه میندازه ب جونم

بالاخره باید جلوشون وایسی وگرنه مجبوری دایم بهشون باج بدی بگو من که حرف بدی نزدم اگه قول بدم و نباشم که بی احترامی میشه چون قبلا خودشم همین مشکل رو داشت و من درک کردم نباید ناراحت میشد