2777
2789
عنوان

به نظرتون با تراز کل

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
نه بابا بالای ۹ هزار میده حتما معدلت … همین الان برات توی بهمنی زدم گفت ۹۱۰۰ تا ۹۶۰۰ گفته وسط رو به ...

خداکنه 

فقط بتونم تیر هر درس ۵ تا ۱۰ درصد حداقل بالا بزنم اوضاعم بهتر میشه 

ممنون دوستم

خداکنه فقط بتونم تیر هر درس ۵ تا ۱۰ درصد حداقل بالا بزنم اوضاعم بهتر میشه ممنون دوستم

ایشالا خواهش میکنم دعا کن اعتراض های منم درست بشه ❤️

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من بهتر شده نهایی رو مخصوصا ادبیات عالیه نهایت آزاد تهران یا دولتی نزدیک بره

ایشالا هر چی خیره پیش بیاد آرزوش دانشگاه تهران و بهشتی اینا بوده …

نه نهایی از شما کمتره چون عربیش خیلی کنه دینی و شیمی هم نسبت به بقیه خوب نشده

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
ایشالا هر چی خیره پیش بیاد آرزوش دانشگاه تهران و بهشتی اینا بوده …نه نهایی از شما کمتره چون عربیش خی ...

انشااله که خیره 

قبوله اگه خدای نکرده نشد بالاخره نزدیک دولتی آزاد که حتما میاره 

به نظرت نمراتم چه ترازی میده تا چه ترازی میشه پردیس یا آزاد

والا من که امار واینا سرم نمیشه ولی طبق کارنامه هایی که دیدم و تخمین اقای بهمنی احتمالا طرفای 9200-300 بده بهت

والا من که امار واینا سرم نمیشه ولی طبق کارنامه هایی که دیدم و تخمین اقای بهمنی احتمالا طرفای 9200-3 ...

بدبختی اینهمه خوندم با سال پیش تفاوت زیادی نمیکنه پس سال پیش ۹۱۰۰ داد نهایی 

بدبختی اینهمه خوندم با سال پیش تفاوت زیادی نمیکنه پس سال پیش ۹۱۰۰ داد نهایی

عزیزم حرص چیزی که گذشته رو نخور دیگه تمرکزت رو بذار روی تیر

از اینجا بهبعدش دیگه واقعا باید دید خدا برات چی میخواد توکل کن به خدا مطمئن باش واسه بنده اش بد نمیخواد

منتظر نتایج باش عزیز

نظری نمیدم.هیچی قطعی نیست هرساله

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم