2777
2789
عنوان

من عقدم شوهرم بهم گفت همین چهارتا تا سوتینو داری

| مشاهده متن کامل بحث + 6721 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیفهمم اینا مگ سوتین ج مدلی تنشون میکنن

مدلا ویکتوریاسکرت مون لایت لعیا مکستومی .....ایناببین 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره جینی ک بده همش یه مدل میشه باید ۷ ۸ تا ست برداره طرحای خوشکل و توری و فانتزی و اینا همه رو هم گر ...

اره  بایدهمینکارکنه  طرف کارت نامزدشوشارژنمیکنه  توقع داره باپول پدرومادربراایشون کلاس بذاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهرت بیکاره چجوری خانوادت قبول کردن ؟ دلیل مخالفتشون با دوست پسر قبلیت چی بود ؟

اصلا نرمال نیست هم عصبی هم فکر کرده بجای زن عروسک خیمه شب بازی گرفته مگه میشه همیشه مرتب و شیک و پیک بود ادم یه سرما میخوره یه پریود میشه حال نداره بخودش برسه

عزیزم شما کارتو از مادر بگیر خودت برو بخر

عقد کسی شده و اون  میگه سوتین هات کمه. برای تنوع خودش دست تو جیبش کنه برای زنش بره انواع لباس زیر و لباس خوابو اسی بخره براش. نه که مادر زن بخره. ببخشید ۴ روز دیگه میگه کا.. دومم اونا بخرن

عقد کسی شده و اون میگه سوتین هات کمه. برای تنوع خودش دست تو جیبش کنه برای زنش بره انواع لباس زیر و ...

عزیزم منظورم اون موقعی بود که گفتی چند روز پیش با مادرت رفتی خریدی گفتی پول با ایشون بوده

اگ سختت نیست ک اشکالی نداره خواهر‌..‌ من از بچگیم خجالتی بودم

ن چون راحت نیستم با فروشنده ها برم بخرم میگم مامانم🤦‍♀️😂

از من بهتری باز🤍😂

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

ن چون راحت نیستم با فروشنده ها برم بخرم میگم مامانم🤦‍♀️😂 از من بهتری باز🤍😂

😂اهااااا پس بگو. یکی پس رو دستم رفت. نه من تنهایی میرم تو فروشگاه گنده لباس زیر . مثل مدلینگ ها از بینشون راه میرم انتخاب می‌کنم انگار مثلا میخوام ماشین لوکس تو نمایشگاه انتخاب کنم 😂