2777
2789
عنوان

ناخنکارم دعوام میکنه بنظرتون😢

152 بازدید | 16 پست

ناخنم کاشت بود امروز اعصابم سر ی موضوعی خورد بود همشونو از ته زدم😢☹️روم نمیشه برم پیشش😢چیزی میگه بنظرتون؟هنوز نوبت نگرفتم

🤎🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چرا عصبی بشه هزینه خدماتی که انجام میده رو میگیره برات کاشت مجدد میکنه خب خودم ناخنکارم

مرسیی🥹♥️میگم عزیزم من بعد اینکه ناخنمو چیدم با موچین موادشو از رو ناخنم کندم الان یکیش خیلی درد می‌کنه چیکارش کنم😢

🤎🧸

مرسیی🥹♥️میگم عزیزم من بعد اینکه ناخنمو چیدم با موچین موادشو از رو ناخنم کندم الان یکیش خیلی درد می‌ ...

اصلا نباید مواد رو از روی صدف خودت بکنی شدیدا اسیب میزنه به صدف 

اگه بلنده کلا کوتاه کن اگر درد ادامه داشت برای اطمینان قطره کلوتریمازول بزن که قارچ نگیری البته فکر نمیکنم به این مرحله برسه  

نه خیلی دختر خوبیه خودم خجالت میکشم😢

اگه از سمت خودته ینی تو ذهن خودت فک میکنی ممکنه حرفی بزنه که نه خب وقتی میگی اخلاقش خوبه برو اوکیه قبلش باهاش هماهنگ کن بگو شرایطم اینجوری شده مطمئن باش چیزی نمیگه

اصلا نباید مواد رو از روی صدف خودت بکنی شدیدا اسیب میزنه به صدف اگه بلنده کلا کوتاه کن اگر درد ادامه ...

آره به زور با اینکه خیلی درد داشت کندمش🤦🏻‍♀️ کاش تا فردا خوب بشه😢

مرسی عزیزم♥️

🤎🧸