از صبح تا عصر مونده بود هیشکیم از ترسش اصلا اون اسانسورو سوار نمیشدم دستم نمیزد به وسایلا من زنگ زدم ۱۱۰ خدارو شکر خیلی زود اومدن و پیگیری کردن
دلیلش چیه اینا تو اسانسور واقعا؟😐
الان عکس میزارم
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
چه تبری داره شبیه اون فیلم ترسناکاست ک یه راهبه یا شیطان. دستش تبره 😂 یارو رو پیدا کردین بگو لامصب از کجا خریدی من تاحالا تو عمرم از اینا ندیده بودم جز تو فیلما👀
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
از عکس آسانسور و چمدون هم شناسایی میشی که پاک میکنی
نی نی یار تعلیق نکنه پاک میکنم خلاصه ی چمدون و تبر بود دیگ