2777
2789
عنوان

با یه پسری دوستم

201 بازدید | 23 پست

تقریبا نزدیک یه ساله مجازی حرف میزنیم

طرف اطلاعاتیه و قبلا نامزد داشته طلاق گرفته، همه چیزشو با من در میون گذاشته و زیاد باهم درد دل کردیم 

و چن باری هم عکس خودم فرستادم 

تازگیا بیشتر ازم عکس میخواد ینی تو این یه هفته دوبار عکس خواسته دادم یبار دادم بار دوم ندادم..

با اینکه میدونم ذاتش بد نیس ولی بازم نمیتونم بهش اعتماد کامل داشته باشم جدا از این من نمیخوام فعلا علاقه ای بینمون پیش بیاد،دلیلش خودمم نمیدونم🥲🤦‍♀️

وقتی ازم عکس بخواد چی در جوابش بگم ناراحت نشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی می‌کنی نمیشه مجازی خیلی ادمارو شناخت 

بگو دوست ندارم زیاد از خودم عکس بدم راحت نیستم اینجوری. 

دلیلش رو ازش پرسیدی چرا عکس میخواد خب قرار بود ببینتت دید دیگه هی واسه چی عکس میخواد

دقت نکرده بودم که گفتی اطلاعاتیه 😐مطمینی ؟ 

اصلا کسی که اطلاعاتی هست اجازه ندارع کسی چیزی بگه جند سالته ؟این کیس مناسبی نیست بنظرم که همش دروغ میگه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بگو اینهمه عکس میخوای جایی قراره ثبت نامم کنی؟

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

کار خوبی می‌کنی نمیشه مجازی خیلی ادمارو شناخت بگو دوست ندارم زیاد از خودم عکس بدم راحت نیستم اینجوری ...

چن روز پیش گفت دوست دارم. بیام خواستگاریت😐

دیدم این زیادی همه چیو جدی گرفته

پسرخوبیه ولی فعلا نمیخوام رابطمون جدی بشه

چن روز پیش گفت دوست دارم. بیام خواستگاریت😐دیدم این زیادی همه چیو جدی گرفتهپسرخوبیه ولی فعلا نمیخوام ...

حضوری دیدیش تا حالا ؟مثلا باهم جایی رفتن یا کلا همیشه مجازی و چت بوده ؟