2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچه مو سقط کنم

354 بازدید | 30 پست

من ناخواسته باردار شدم یعنی با قرص اورژانشی الان دوسه تا هفته هس که همش حالت تهوع شدید دارم نه میتونم غذا بخورم نه غذا درست کنم رفتم سونو گفت قلبش تشکیل شده شوهرم میگه اگه سقطش کنی باید طلاقت بگیری بری اصلا هم درکم نمیکنه از صبح تا شب سرکاره بعدم میاد میخوابه اصلا اهمیتی به من نمیده  جایی ام ندارم برم دو روز اومدم خونه بابام  تا حالم بهتر بشه امشب یه دعوایی راه انداختن که پشیمون شدم  الانم همش دارم گریه میکنم  دلم میخواد فردا بلند نشم چون امیدی به زندگی ندارم من تازه ثبت نام کرده بودم واسه آزمون استخدامی  که باداین وضعیت نمیتونم درس بخونم   خونه خودم که نمیتونم  بمونم جای دیگه هم ندارم

نمیدونم چه گناهی کردم که سرنوشت این شده از بس گریه کردم زیر دلم درد میکنه  از سقط میترسم ولی شرایطم سخته  هیشکی روندارم

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالتت کاملا طبیعیه هم شوکه هستی هم هنوز نمیتونی بپذیری 

کم کم بهتر میشی

سقط حال روحیت رو هزار برابر بدتر میکنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم چه اشکالی داره بزار دنیا بیاد قدمش مبارک باشه به این فکر کن خیلی ها حسرت باردار شدن دارن از کجا معلومه اینو سقط کنی بازم بعدش باردار بشی 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

هم درست بخون هم بچتو بزرگ کن چطور دلت میاد جیگر گوشتو بکشی 

من ۱۷سالمه مجردم خیلیم درس می خونم اگه ازدواج کرده بودم حامله بودم با شوق بیشتری می خوندم چون اینده بچمم برام مهم بود خدا چقدر دوست داشته که میخواد بهت انگیزه بده برا جنگیدن