2777
2789

مشکلم اینه هر کی رد میشه یه ضربه ای میزنه و من می مونم نمی دونم چی بگم بغض می کنم کلا دهنم قفل میشه

از له شدن خستم بگید چکار کنم.

داداشم همش یجوری حرف میزنه انگار می خواد همین الان بزنه بکشه منو حرف ساده ای رو میزنه ولی صداش پر از نفرته بهم میگه اگه برات زحمت نمیشه ظرفا رو بشور و اینو با لحن خیلی بد و خشم میگه در حالی که زنش حق نداره لیوان خودش رو از زمین برداره اون برداره منو دعوا می کنه.خستم دیگه من سگ نیستم که این همه بی احترامی بسه دیگه.فقط الان دیگه این موضوع از خانواده رد شده رسیده به فامیل اونایی که دلشون نمیاد زنشون کثافت خودشون رو تمیز کنه به من دستور میده که تمیز کن نکنم هم بی ادبم هم بی سلیقم هم اسکلم هم مریضم هم افسرده روحی روانیم.چیزی هم بگم میگن زشته بزرگ تره اول از همه پدر مادرم که وظیفه شونه نزارن کسی بهم بی احترامی کنه

برات مهم نباشه حرف بقیه، کار خودت و بکن. این مردم تا کمر هم دولا شی و بهشون خدمت کنی بازم پشتت حرف میزنن. پس همیشه کار خودت و بکن...تازه اونموقع یواش یواش درنطرشون محترم تر و با ارزشتر میشی

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات مهم نباشه حرف بقیه، کار خودت و بکن. این مردم تا کمر هم دولا شی و بهشون خدمت کنی بازم پشتت حرف م ...

نمیزارن اول از همه بابام دعوام می کنه جلو همه شون معلومه دبگه اونا هم کلفت حسابم می کنن

نمیزارن اول از همه بابام دعوام می کنه جلو همه شون معلومه دبگه اونا هم کلفت حسابم می کنن

توام جلوی همه دعوا کن و دادوبیداد راه بنداز تا جرات نکنن چیزی بگن. یکی دوبار اینکار و کنی، جمع میکنن خودشون و

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

توام جلوی همه دعوا کن و دادوبیداد راه بنداز تا جرات نکنن چیزی بگن. یکی دوبار اینکار و کنی، جمع میکنن ...

دقیقا منم میخواستم همینو بگم

چن بار با پدرتون هم تو جمع دعوا کنین دیگه هیشکی جرعت نمیکنه چیزی بگه

گلم جوابشونو بده چون همش تاییر کردی فک میکنن وظیفته وقتی فامیل میگ ظرف بشور بگو عزیزم من مهمونم شما ...

مهمون باشم کار می کنم بالاخره زحمت دادم باید کمک کنم

ولی خب اگه کس دیگه ای هم مهمون باشه مسئول همه چی من نیستم که معلومه کار می کنه ولی تا میان بشینم میگن نشستی؟؟؟؟پاشو فلان کارو بکن خب سگ هم کار کنه خسته میشه سگ هم حق استراحت داره اینا نشستن من رو گناه کبیره می دونن کار نباشه خب میشینم دیگه مسکل اینه یر پا بمونم هم مسخره می کنن میگن چرا سر پا وایسادی اخه من به مردی که ازم ۴۰سال بزرگ تره چی بگم؟؟بگم به تو مربوط نیست؟؟

عزیزم چندسالته؟ یعنی مجردی و دیگران انتظار دارن کاراشونو بکنی؟ 

خب پدرومادرت باید ازت حمایت کنن.هم.نجا مادرت میکفت دوتایی برن بشورن.والا

لابد زنبرادرت اومده مفت خورده و رفته همه کارو توکردی پررو شدن چندبار بگی وبکشینش به کار برادرتم میفهمه شما کلفت نیستی.

من زیاد لطف کردم پررو شدن دیگه نمیکنم البته من متاهلم اونجا نیرفتم نمیذاشتم اونا زیاد کار کنن کمک مانانم میکردم دلم میسوخت بعد دیدم نه بعضیا سواستفاده میکنن.البته مامانم بیشتر اوقات کمکی داره 

عزیزم چندسالته؟ یعنی مجردی و دیگران انتظار دارن کاراشونو بکنی؟ خب پدرومادرت باید ازت حمایت کنن.هم.نج ...

۱۷سالمه مجردم

زندانیم اینجا دنبال جا برا رفتنم... اگه بازم اذیت کنن میتریم دیگه برم اون دنیا.نه من باهاش کاری ندارم زیاد هم نه در حد خودم کار می کنم مسکل از اون نیست مشکل از داداش بی غیرتمه که خوشش میاد خواهرش رو تحقیر کنه. با کار کردن مشکلی ندارم من ازش فقط انتطار محبت دارم یه بار به روم بخنده یه بار با محبت نگام کنه ظرف شستن که چیزی نیست مشکل ابنه با مغرت باهام حرف میزنم انگار بزرگ تربن دشمنشم.یه ساعت پیش اومد با محبت رفتم جلوش یجوری حرف زد باهام با گریه برگشتم اتاق گریه می کنم مامانم هم سهم غذام رو به زور. داد دست برادر زادم نمی خواست اصلا رفته بود نیم ساعت موند تو راه پله صداش زد که تخرش اومد برد بعد رفتم دیدم با این غذا بچه یک ساله هم سیر نمیشه کلا نخوردم

۱۷سالمه مجردمزندانیم اینجا دنبال جا برا رفتنم... اگه بازم اذیت کنن میتریم دیگه برم اون دنیا.نه من با ...

ای بابا خب همون پدرو مادرت نباید اجازه بدن اینجوری باهات رفتار بشه.خداکمکت کنه خیلی سخته ولی سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی