2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم حسابی کتکم زد

1191 بازدید | 69 پست

چند شب پیش که تو ماشینش سیگار دیدم ازش قول گرفتم دیگه نکشه حالا دیشب یه لحظه در داشبورد رو باز کردم یه پاکت جدید سیگار دیدم توش سیگار هارو انداختم بیرون ولی هیچی نگفت و اصلا براش مهم نبود هرچی فندک داشت هم انداختم بیرون یهو عصبانی شد یه لحظه خواست دستمو پیچ بده ولی نکرد دوباره یه فندک دیگشم دیدم اونم انداختم بیرون هی داد میزد و اینا یدونه زد تو گوشم بعد فوشم داد منم همون فوش رو به خودش دادم دوباره زد تو گوشم لیوان هایی که رو پام گذاشته بودم هم شکست زیر پام پر شد از شیشه گرفت موهامو کند منم همش گریه میکردم ولی اصلا به من توجه نمیکرد..بعد بهش گفتم یه جا  وایسا حرف بزنیم و بهش گفتم باید بریم ماه عسل برگردیم بعد جدا بشیم بعد یهو گریه کرد و گفت نمیتونم طلاقت بدم دوست دارم چرا عصبانیم میکنی چیکارکنم ازم جدا نشی و اینا خلاصه خیلی گریه کرد و ناراحت بود💔

الان چیکارکنم میشه بگین جدا بشم ازش یانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت قشنگ نبود.......براش مادری کردی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فرار کن خواهر

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه