2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم حسابی کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا

شما واسه اینکه چرا کاری ک باید اول انجام بدی و نمیدی کاری میکنی ک ب کتک کاری و گریه و روانی بازی برسه بعد میگی بیا حرف بزنیم خب این حرف زدن و اولش انجام میدادی 

بعد اینو مطمین باش کسی ک سیگاریه تو نمیتونی ترکش بدی تازمانی ک خودش نخواد عمرا ترک نمیکنه فقط جلو تو نمیکشه حتی اگه همدیگرو ب کشتن هم بدین بازم سیگارشو میکشه پ خودتو خسته نکن حرص وکتک اضافی هم نخور 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

تو هم خیلی کارت رو مخ بود دیگه خب یعنی چی وسیله هاشو برمیداری همینجوری میندازی بیرون سیگارم باشه فندکم باشه اون الان اعصابش خورده اصلا چرا سیگار میکشه حالش خوب نیست نباید توهم یه نمکی بشی رو زخمش اعصابشو خورد میکنی اونم دست خودش نیست میزنه 

حالا گیریم تو برخوردت زشت بوده اون چرا باید سری دست بلند کنه؟؟پس وقتی سری عکس العمل نشون داده بدون دست بزن داره خواهر اونم سر دوتا فندک چسو

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

میخواستی سیگار ترک کنه اون راهش نبود همه چیو پرت کنی بیرون

روتون به هم باز بشه و اونم کتک بزنه..تو عقققدد!!!

کتک خوردی بعد نشستی پای حرفاش و گریه هاش!!؟خودآزاری داری؟

زندگی بچه بازی نیس حواستو جمع کن

ببین اینجا اکثرا ادا باکلاسا رو در میارن

میگن وا اینطورت کرد و فلان هر کدوم یه نسخه میپیچن 

و زدت می کنن بهتره از مشاور یا یکی دیگه که خودت صلاح 

میدونی کمک بگیری

اینا تا هر چی میشه میگن طلاق 

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️