2777
2789
عنوان

فرشته های کوچولو

145 بازدید | 8 پست

سلام خانوما میخوام ازتون خواهش کنم بچه هاتون رو از محبت خودتون دریغ نکنید خیلی بی دفاع و مظلومن وقتی به چشم های دخترم نگاه میکنم که چقدر تو بغل من ارامش میگیره و چشماشو میبنده گریم میگیره که این بچه ها جز ما کسی رو ندارن که با جون و دل بهشون محبت کنه قبول دارین کسی جز مادر نمیتونه به بهترین نحو به بچش محبت و توجه کنه؟با همه خانوما هستم حتی اونایی که بچه دارن و میخوان جدا بشن !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم.من وقتی دخترمو بغل میگیرم همش به فکر بچه هایی میفتم که مادر ندارن و بغض میکنم.واقعا بچها جز ما مادرها کسی رو ندارن باید همیشه بهشون محبت کنیم.چقدر مظلومن بچها.

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
عزیزم چه مهربونی من همش دلم میسوزه واسه پرورشگاهیا میگم وقتی شیش هفت ماهه هستن و همش دوس دارن بازی ...

فداتشم لطف داری اره اونا که بحثش جداست😔

حداقل اونا تکلیفشون مشخصه اما خیلی ها هستن بچه خودشونو دوست ندارن و یا اینایی که بی توجه به بچه ای که خودشون دلشون خواسته به دنیا بیاد با کوچکترین مشکلات طلاق میگیرن و بچه رو آواره خونه ها میکنن