2777
2789
عنوان

نظافت کاری خونه

1125 بازدید | 63 پست

چرا کار تو خونه تمومی نداره از ساعت ۸ صبح شروع کردم همین العان تموم شد تازه حموم هم وقت نشد بشورم شام هم ندارم . خسته شدم دیگه توان ندارم شام درست کنم  ..چه جوری شاغلا هم کار میکنند هم به خونه میرسند ....ولی خیلی کیف داره وقتی همه جا میدرخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغلم و اصلا به کارای خونه نمیرسم نه دوست دارم و نه بلدم و نه حالشو دارم نیروی کمکی میارم چون نشد ...

ولی من عاشق کار خونه هستم با عشق انجام میدم ولی امروز واقعا تمام نیرو وانرژی منو گرفته

والا من حوصله ندارم ی استکان چای بشورم

چون بیشتر سرکارم اینور اون ور اون شهر

اصلا تو خونم دیگه کاری انجام نمیدم 

کلا توخ ونه زیاد نمیمونم که بخوام کاری انجام بدم

قبلا تو خونه شوهرم نظافتچی می‌آوردم

الان که ی هفتس اومدم خونه جدیدم اصلا تو خونه نیستم نه غذا میپزم نه کاری میکنم

همه کارام با رفیقمه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

هرچی خانم شاغل تو اطرافیانم دیدم نه خونشون مرتب بوده نه همیشه ناهار و شامشون حاضر بوده

خواهرشوهر خواهر خودم زندایی و زن و عمو و خاله و عمه ...

من خودم تگر بروز تمیزکاری کنم یا غذا از شب قبل دارم یا تخم مرغی چیزی میخورم