2777
2789

برا اون شیر برنج درست کن برای خودتون یه چیز خوب

قورمه سبزی ای قیمه ای چیزی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه من که ۴ سالشه

همه چیز میخوره 

زیاد تو خونه نیستم بیشتر سرکارم رفیقم براش غذا درست میکنه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی یازده ماهه شد تاالان که پنج سالشه براش غذای جدا نپختم هرچی خودمون میخوریم میخوره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دختر منم همینه.  بعضی از بچه ها تا یه سنی غذای تکراری میخورن انگار فوبیای طعم جدید دارن بعد یه مدتی کم کم درست میشه . فقط من سعی میکنم تو سوپش گوشت سفید و قرمز و... بریزم تا مقوی تر بشه 

پسر م هم همین طور بود بعد سه سالگی کم کم غذاهای دیگه رو امتحان کرد و علاقه مند شد . 

برا اون شیر برنج درست کن برای خودتون یه چیز خوبقورمه سبزی ای قیمه ای چیزی

این ناهار میشه ‌ . شام برنجی نمیزارم . با نون . اخه هر وعده اش میگم گوشت باشه تو غذای بچه ‌ .شیربرنج صبونه میدم 

از وقتی یازده ماهه شد تاالان که پنج سالشه براش غذای جدا نپختم هرچی خودمون میخوریم میخوره

هر چیزی نمیخوره . مثلا ما الویه .بادمجون  کدوخورشتی . املت میخوریم ولی اون فراریه. ابکی دوس داره

دختر منم همینه. بعضی از بچه ها تا یه سنی غذای تکراری میخورن انگار فوبیای طعم جدید دارن بعد یه مدتی ...

من فک کردم مشکل داره میخواستم دکتر ببرم. دقیقا از غذای جدید فراریه ‌ . ولی غذای ابکی رو میخوره 

هر چیزی نمیخوره . مثلا ما الویه .بادمجون کدوخورشتی . املت میخوریم ولی اون فراریه. ابکی دوس داره

حلیم گوشت بزاربپزه بلغورگندم جدا بعداز۳اعت قاطی کن بکوب دوباره بزاربجوشه اخرسرم یاکره بخوره. عدس وماش بزاربپزه یک تیکه مرغ کوچولو پیازداع ورب وادویه بزن بعدم رشتهفرنگی. اشکنه گوجه دزست کن یک گوجه ی پیاز ی سیب زمینی همه روسرخ کن رب یکم بعدم ۲لیوان اب یکمم نعناع اخرسرم درست شدیک تخم مرغ بزن توش ۱چدقیقه بجوشه  بعدم بخوره

من فک کردم مشکل داره میخواستم دکتر ببرم. دقیقا از غذای جدید فراریه ‌ . ولی غذای ابکی رو میخوره

اگه اشتهاش خوبه مشکلی نیس . بعد یه مدت کم کم می بینی خودش غذاهای جدید رو میخاد امتحان کنه . دختر من الان سه سالشه دو سه تا غذا رو به لیست غذاهاش اضافه کرده 😏

یه ذره از هر غذا رو تست میکنه و بعد تصمیم میگیره بخوره یا نه