2777
2789
عنوان

تجربه تون از زندگی ✨

167 بازدید | 28 پست

امیدوارم حال همه خوب باشه 🌱

دوست داشتم یه تاپیک یه کوچولو متفاوت بزنم 🤏😁

اگه بخواین بزرگ ترین تجربه ای که تا الان تو زندگی به دست آوردیم  رو تو یه جمله بگید اون چیه ؟خوشحال میشم که به اشتراک بزارین تا از تجربه هم استفاده کنیم 

(من خودم بزرگ ترین تجربه ای که تا الان گرفتم 

این که تحت هر شرایطی آدم باید به خودش باور داشته باشه و اعتماد به نفس خیلی چیز مهمیه توی زندگی )

استرس رو از خودتون دور کنید

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

لال بشم به هیچکس هیچی نگم حتی عزیزترینام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز میگذره چه خوب چه بد نه باید واسه چیز خوب زیادی خوشحال شد نه واسه چیز بد زیادی ناراحت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

این زندگی ارزش سرد شدن چاییم رو نداره 

ارزش خیس شدن شبا بالشتم رو نداره

ارزش سرد شدن غذام رو نداره

ارزش استرس و اعصاب خرابی هم نداره

ارزش ناراحتی نداره

اما خیلی زیباست خیلی زیاد:)

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)