2777
2789
عنوان

مرگ چه کسی خیلی ناراحتتون کرده یاشوکه شدین وچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 68 پست

خیلی مرگ ها

یکی از فامیلامون پسر جوون 20 و خردی ساله با ماذرش زندگی میکرد وضعیت مالی یکم سخت بود

از اون طرف پدرش پولدارررر بود هیچی حمایت نمی‌کرد ازشون و جدا شده بود

مادره صبح زود رفته نون بگیره پسره خودکشی کرد

ولی همه جا پیچیده بود سکتع کرده تو خواب تا اینکه به تازگی متوجه شدیم با قرص خودکشی کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ک خیلی وقته مامان و بابام پنو نفرین کردم خدا کنه منم مثل اون بشم

تاوقت داری راضیشون کن دعای خیرکنن برات

دعای مشلول هم بخون

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
پسر عمه23 سالم دیروز فوت کرد. شب خوابیده صبح بیدار نشده. هنوز تو شوکم از دیروز انگار منم زندگی نمیکن ...

خدا رحمتشون کنه.اخه چرا اینقدر مرگ غم انگیزه؟؟؟کاش ما هم مثل قدیمی ها راحت باهاش کنار میومدیم

پسر همسایه ما رو هم باباش کشت😔

۲۰ سالشم نمیشد. انقدر دلم براش سوخت که تا صبح خوابم نبرد سرش

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

خدا رحمتشون کنه.اخه چرا اینقدر مرگ غم انگیزه؟؟؟کاش ما هم مثل قدیمی ها راحت باهاش کنار میومدیم

از دیروز همش میگم خدایا اگه زنده بود و مثل قبل زندگی میکرد چی از زمینت کم میشد مگه. کاش هیچ جوون و کم سنی نمیرفت به خدا خیلی حیفن. ممنونم خدا بیامرزه رفتگان شمارو

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

یکی دیگه هم مرگ پسر بچه هم شهری خودمون 

پیتزا خورده چهار تا سرفه هی سرفه پشت سرفه خون بالا آورد 

همونجا فوت کرد توی دستشویی دوازده سالش بود

وذیکی دیگه هم که خیلی ناراحتم کرد دختر بچه کلاس سومی استخون تو گلوش گیر کرد بوداستخون ریز مادره هی گفت بریم بیمارستان پدر گفت چیزی نیست و اوکی میشه دختره هم خوب شد 

صبح دوباره سرفه کرد اونقدذی که خودشون میگفتن توی سینک پر خون بود بردن بیمارستان گفتن باید در بیارن استخونو 

بردن دختره رو زیر تیغ دیدن کل روده و معدش رو تیزی استحون طاهرا بریده و اینا

ولی یک دکتر می‌گفت سرطان خیلی بدخیم و کمیاب بود که تو سه روز دچازش شد و مرد

آخر هم نفهمیدیم خدا بیامرزتش

اره واقعا، الان ۱۲ ساله گذشته ولی تصویرش هنوز هست، ۱۱ سالم بودحتی یادمه روز چهارشنبه بود باهامون خدا ...

منم مادرم فوت شده🥺خیلی وقتا دلم میگیره از نبودنش😭💔

خیلی تنها شدم بعد رفتنش 

تو چند سالته ؟ مجردی

من خواهرم ندارم تنهایی اذیتم میکنه خدایا😢

فوت مادرم خیلی سخت بود برامبا اینکه چندین ساله میگذره هنوزم داغش برام تازس💔😢😭دلم براش تنگ شده تنه ...

خدابهت صبربده خیلی سخته عزیزم ولی زندگی جریان داره قوی باش

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

من خودم پدرم و برادرم و از دست دادم ولی مرگ خواستگار قدیمیم ک حدودا ۱۰ سال پیش اومد خواستگاری و برادر بزرگش نزاشت، دیگه زن نگرفت، چند ماه پیش تصادفکردمرد، رفتم مراسمش خواهرش تا منو دید بلند شد و بغلم کرد ایقد گریه کرد و قربون صدقم میرفت ک دلم ریش شد، دیگه نرفتم سر قبرش،، خودم ولی ازدواج کردم