2777
2789
عنوان

این معده کوفتی

51 بازدید | 5 پست

من سالهاست اسید معدم زیاده و برمیگرده تو دهنم

ولی علائم خاص دیگه ای نداره

مثلا معده درد شاید چندددد ماه یه بار بگیرم

سوزش هم اصلا

فقط اسید مدام تو دهنمه

یه دندونم برای اولین بار پوسید به خاطرش

الان فهمیدم لوزه هامم اون زده ناکار کرده ، به بافت لوزه آسیب رسیده 

اینو بخور اونو نخور و جوشونده و کوفت و زهرمار هم تاثیری نداشت ، واسه فردا وقت متخصص گرفتم

خسته شدم از دستشششش

کاش میشد معدمو بندازم جلوی سگگگگ

برای ماهایی که معده مون‌درد نداره و فقط اسید میاد تو دهنمون هیچ درمانی نداره انگار تو این سه ماه هر راهی بگی رفتم درمانی و دارویی انگار نه انگار انواع داروی رفلاکس از پنتوپرازول بگیر تا فورایز بیمارستان بستری شدم هیچ فایده ای نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ماهایی که معده مون‌درد نداره و فقط اسید میاد تو دهنمون هیچ درمانی نداره انگار تو این سه ماه هر ...

منم دیوانه شدم دیگه 

پدر تک تک اعضا و جوارحم دراومد

واقعا درسته که میگن رفلاکس بیماری خاموشه ، چون بی‌سروصدا میزنن همه جاتو داغون میکنه

دونه رازیانه بگیر از عطاری بعد پاکش کن پودرش کن

یه قاشق چای خوری بریز تو لیوان روش آبجوش بریز بذار سر سماور دم بکشه

توش نبات بریز ولرم شد بخور

🔮یه هفته هر روز دو بار بخور 

و هر روز یک قاشق عسل قورت بده از روش یه چند دیقه آبی چیزی نخور

🔮فقط عسل از این چوبی ها بخر شرکتی یا از این باز ها نخر فقط عسل چوبی

کسی که همش میگفت تو گلوم یه چیز گیر کرده کل گلوش و مریش زخم شده بود از اسید معده با این روش یه هفته ای خوب شد

غذا خوردنت هم رعایت کن یه مدت چایی نخور کاکائو شکلات چیزهای کافئین دار و شرکتی نخور 

مطمئن باش خوب میشی 

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺