2777
2789
عنوان

از شوهرم دگ حالم بهم ميخوره

242 بازدید | 10 پست

شوهرم پيج دوم داره ازم مخفي ميكرد ك من متوجه شدم وقتي متوجه شدم اقا انداخت گردن يكي دگ ك پيج مال فلانيه در صورتي ك اين پيج دو سه سال پيش داشت از وقتي گوشيش عوض كرد دگ نديدمش رو گوشيش همون پيجو ايديش و پستاش عوض كرده بود مخفي ميكرد ك من متوجه شدم حالا ميگ اون پيج دادم دست رفيقم منم ميگم از رفيقت بگير جلو چشام حذفش كن ولي اصلا زير بار نميره منم باردارم انقد از اين پنهان كاريش و دروغاش عصبيم ك همش گريه ميكنم ميبينه من وضعيتم حساسه فشار مياره روم ازش متنفرم دلم ميخاد خونه رو ترك كنم برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ترک کن خونه رو شاید ادم شد

خونه مامانم ي شهر ديگس اصلا تحمل اينجارو ندارم حال روحيم داغونه ميبينه دارم گريه ميكنم از خونه ميره بيرون تنهام ميزاره شيش هفت ساعت بعد برميگرده بين دو راهي گير كردم دلم ميخاد خونه ترك كنم ولي از طرفي هي فكر مياد تو سرم ك نكنه نبودن من واسش خوب باشه هركار دوس داره بكنه

چن سالشه از اول اینطوری بود چنتا تاپیکات خوندم عین شوهر من

30سالشه ي ساله ازدواج كرديم تازگيا انقد اشغال شده اگ من اشكم در ميومد ارومم ميكرد كنارم بود الان اصلاا انگار واسش مهم نيستم 

30سالشه ي ساله ازدواج كرديم تازگيا انقد اشغال شده اگ من اشكم در ميومد ارومم ميكرد كنارم بود الان اصل ...

الهی بمیرم میفهممت 

ولی یسال زود 

ازدواجتون سنتی بود

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
خونه مامانم ي شهر ديگس اصلا تحمل اينجارو ندارم حال روحيم داغونه ميبينه دارم گريه ميكنم از خونه ميره ...

وا خب عزیزم همچین شوهری برا چیت خوبه؟؟دوستت داشته باشه که یه تلاشی میکنه بالاخره 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶