2777
2789
عنوان

مامان بابای شمام اینجورین

368 بازدید | 34 پست

حالا مامانم کمتر

بابام انقدر گیر میده مغزمو تیلید میکنه

رو تک تک نورون هاش رژه میره

همین الان داشتم جارو برقی میکشیدم خونه رو ، بعد هی گیر میده که وقتی جارو میزنی دو سه بار لازم نیست جارو رو یه جا بکشی یه بار کشیدی اشغالا جمع میشه ، نمیدونم از لوله ش نکش پاره میشه ، سیمشو زیاد نکش بیرون فنرش خراب میشه ، سریع جارو بکش تموم بشه، هر چند دقه به جارو استراحت بده.. جارومونم از قبل زوارش در رفته بود خیلی سااااله داریم از وقتی من بچه بودم بعد دیگه موتورش نیم سوز شد اعصابم بهم ریخت

حالا شاید زیاد تو خونه کار نکنم واقعا ولی تشکر نمیکنند که هیچ، هی رو مخ ادم راه میرن

بخدا نگاه میکنم بقیه هم سن و سالام ، (نه همه) ولی خیلیا اصلا دغدغه های منو ندارن.. من از پول شهریه دانشگاه ، لباس ، تفریح ، خرج و مخارج اینده من جمله سنگین ترینش جهیزیه و ... رو خودم باید تامین کنم ، یعنی هیییچ پشتوانه ای برام ندارن ، حالا طلبکارشون نیستم ولی این بی خیالیشون و توقعاتشون کفریم میکنه ...🤯😤

بعد کمک که نمیکنند هیچ باز هی اعصابمو بهم میریزن

بابا مگه من چیم تراکتور که نیستم 😔

یعنی هرکیو دیدم لااقل برای ازدواج و عروسی دخترشون یه کوفتی پس انداز دارن یا شده به زور قسط و قرض خیال دخترشونو راحت میکنن

درسته خدا روزی رسونه ولی با اسباب و علل مادی میرسونه دیگه

گاهی اوقات انقدر فشار رومه حس میکنم بدنم کلا جون نداره

بیاین یکم درددل کنیم 😔

به دریا بنگروم دریا ته وینم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم اینجوریه 

یه بار شب مهمون داشتیم مامانم هم بیرون بود داشتم خونه رو تمیز میکردم از صبح که شروع کردم هی گیر میداد بعد موقع ظرف شستن گفت آب گرم استفاده کن بعد گفت آب کم باز بزار 

آب رو کم باز کن اول آشغالای سینک رو جمع کن

آخر زدم سیم آخر  گفتم می‌زاری کارمو بکنم یا سر خودمو بزنم تو شیشه 😂😂😂

دیگه هیچی نگفت

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بگو اینجوری متوجه نمیشمباید عملی نشان بدیجارو بده دستشلم بده رو مبلدفعه بعد بگو بابا بهتر جارو میکنه ...

بهش میگم خب سریع چجوری

بیا خودت جارو بزن 😐

ولی خب دوست ندارم اینجوری باهاشون حرف بزنم

یه بار تشکر نمیکنن بخدا، اصلا توقع تشکرم ندارم همینکه گیر ندن کافیه

نمیگم بی ایرادم ولی واقعا لازم هم نیست ریییز ترین مواردو هی تکرار کنن 

بابای منم اینجوریه یه بار شب مهمون داشتیم مامانم هم بیرون بود داشتم خونه رو تمیز میکردم از صبح که شر ...

خب راست میگه دیگ با اب سرد که ظرفا تمیز نمیشن  اشغال هم تو سینک باشه با اب میره پایین لوله کیپ میشه

وای مثل بابای من اونروز رفتم خونشونو جارو میکنم دیگه نخواستم سیم رو از پریز دربیارم به اون یکی پریز بزنم یکم کشیدم جارورو برگشته میگه جارو خراب شد توهم مثل مادرت نمیبینی کجارو میکشی 😐آدم به جارو نگا میکنه 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بابای منم اینجوریه یه بار شب مهمون داشتیم مامانم هم بیرون بود داشتم خونه رو تمیز میکردم از صبح که شر ...

افرین دقیقا همینه بابای منم

ابو کم باز کن، چربیای ظرفا رو نریز تو سینک لوله میگیره فلان کن بهمان کن

خب راست میگه دیگ با اب سرد که ظرفا تمیز نمیشن اشغال هم تو سینک باشه با اب میره پایین لوله کیپ میشه

خودم داشتم اون کارا رو میکردم 

همیشه اینجوریه گیر بیخود میده مثلاً من از اتاق شروع میکنم به تمیز کاری میگه نه باید بیای از آشپزخونه شروع کنی 

یا دارم دستمال میکشم میگه اول فلان کارو بکن حتی تو درس خواندن هم اینجوریه خیلی رو مخ این عادت من بدم میاد دارم کاری میکنم یکی بیاد دخالت کنه

خودشم می‌دونه این اواخر دیگه خودشم خندش میگیره

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

وای مثل بابای من اونروز رفتم خونشونو جارو میکنم دیگه نخواستم سیم رو از پریز دربیارم به اون یکی پریز ...

افرین بابای منم میگه سیمو زیاد نکش در عوض پریزو عوض کن

حالا خوبه جارو نزدیک ۲۰ ساله داره کار میکنه بدبخت

منم همین مشکلات شما رو دارم گاهی کلا ب سرم میزنه ی بلایی سر خودم بیارم مامانم کاری نداره ولی بابا ب هرچیزی گیر میده دیگه ب حدی رسیدیم که حتی بهم گفت پول غذایی رو که میخوری هم باید بدی دگه منم مخم نکشید تو روشون وایستادم گفتم وام ازدواجمو ک خوردین ک هیچ پول هم ک بهتون دادم بهم ندادین الان ازم پول غذا میخواهین گفتم وظیفتون چیه بچه نیارین خو