2777
2789

خب ببینید عموییا 📿شما اگه یه پسری بیاد همون اول بگه که قصدش ازدواجه باهاتون ینی حتی دیدار حضوری نداشته باشید ولی بگه آقا من قصدم از رابطه ازدواجه شک میکنید بهش یا میگید پسر خوبیه؟

من یکی از پسرای دانشگاهمون که البته هم رشته ای نیستیم صرفا تو محوطه دیدیم همو اونم در حد یه رهگذر اومد بهم گفت آره من شرایطم کاملا برای ازدواج تکمیله خونه ماشین و شغل خوب . اگه تو ام قصدت ازدواجه با هم اوکی بشیم 

درسشم یه ساله تموم کرده الان چند ماه از سربازیش مونده

ولی خب من یه کم ترسیدم راستش میگم نکنه به این بهونه بخواد مخمو بزنه بعد عین بقیه پسرا همون کاس و همون آشه☹️

عموییا راهنمایی کنید فداتون برم من📿❤️

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط طی زمان مشخص میشه ک داره راست میگه یا دروغ ب نظرم. ی مدت باهاش اشنا شو بعد ببین واقعا قصدش ازدواجه یا نه الکی الکی ک نمیشه برید زیر ی سقف بیاد و اصلا ادم زندگی هم نباشید.

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من باشم دوست میشم چون قصدش جدیه

عهههه ینی من زیادی شکاک شدم بهش گفتم شاید میخواد فقط دلمو بدست بیاره بعد چه میدونم به بهونه ازدواج یه حرکتی بزنه ولم کنه 

عمو الهی فدات شم دیروز پریروز تو فکرم بودی گفتم کجاست ایشوننن

عمویی من به فدای توووو❤️

مشغله انقد زیاد دارم کههههه نمیرسم بیام اینجا 📿

فقط طی زمان مشخص میشه ک داره راست میگه یا دروغ ب نظرم. ی مدت باهاش اشنا شو بعد ببین واقعا قصدش ازدوا ...

عا آره راس میگی 

ولی این پسرا انقد دید منو به زندگی بد کردن حرفای هیچکدومشون نمیتونم باور کنم حتی زیر یه سقف

حالا قصد و نیتم صد در صد ازدواج باشه ممکنه بعد یه مدت که شناختید همو یکی یا هردو متوجه شدین آدم هم ن ...

دیشب خیلی جدی می‌گفت میخوام به مامانم معرفیت کنم

قیافه من دیدن داشت حالا🗿😂

عهههه ینی من زیادی شکاک شدم بهش گفتم شاید میخواد فقط دلمو بدست بیاره بعد چه میدونم به بهونه ازدواج ی ...

آفرین بهت که ساده نیستی بازم هر جور منطقت میگه رفتار کن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱