2777
2789
عنوان

نی نی سایتیای گل بیاید به عمویی کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست
عا آره راس میگی ولی این پسرا انقد دید منو به زندگی بد کردن حرفای هیچکدومشون نمیتونم باور کنم حتی زیر ...

هیچوقت به هیچکس به طور کامل اعتماد نکن ی فرصت بده شاید اخلاقاتون بهم نخورد یا خانواده ها راضی نباشن اگ بعد ی مدت ب خانواده ش معرفی کرد خب طبیعتا بهت میگه بعد میاد خواستگاری و .. ولی خب همونطور که همه ی زن ها بد نیستن همه ی مرد ها هم بد نیستن طی زمان مشخص میشه قصدشون و شاید در طی اشنایی خودت پشیمون بشی یا ایشون شاید نتونید کنار بیاید شایدم بیاید. به هر حال امیدوارم هر چیزی ک خیر و صلاحه براتون پیش بیاد.

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت به هیچکس به طور کامل اعتماد نکن ی فرصت بده شاید اخلاقاتون بهم نخورد یا خانواده ها راضی نباشن ...

مرسی عزیز دلم

آره منم فعلا اعتماد نکردم و به نظرم باید بیشتر واسه ازدواج آشنا بشیم اخلاق و طرز رفتارشم باید کامل بسنجم بعد تصمیم قطعی بگیرم . ولی اینکه انقد مصمم بود یه کم ترسوند منو گفتم اینجا بپرسم بیینم نظر بقيه چیه

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

خوب اینکه خانوادش در جریان باشن نشونه خوبیه اگر آدم ایده آلی هست برات میتونی فرصت بدی

آره تیپ و فیسش تایپمه راستش وگرنه جوابشم نمیدادم☹️😂

مرسی عزیز دلمآره منم فعلا اعتماد نکردم و به نظرم باید بیشتر واسه ازدواج آشنا بشیم اخلاق و طرز رفتارش ...

ن خب خیلیا نیت بدی ندارن از ب کار بردن این لفظ خیلیا هم برا گول زدن استفاده میکنن شما برای اطمینان باید زمان بزارید اشنا بشید. خوشبخت باشی عزیزم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

نههههه😂😂😂😂 خیلی طرف باید ایده آل باشه و خوب باهام رفتار کنه تا عاشقش بشم😂

خوبه اخه خلیا عاشق میشن بعد بیا و درستش کن و میرن پا به همه چیز میدن😑😂

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

خوبه اخه خلیا عاشق میشن بعد بیا و درستش کن و میرن پا به همه چیز میدن😑😂

دقیقا واسه همینم من یه کم ترسیدم چون دوستامو میدیدم طرف همون اول می‌گفت قصدم جدیه اینا عاشقش میشدن بعد کارش که تموم میشد کلا تموم میکرد باهاشون 

کمی هراس دارم☹️😂