2777
2789
عنوان

دختره بیچارههه

136 بازدید | 9 پست

تو یوتیوب داشتم می‌چرخیدم یکی (دختر حدودا ۲۳ سالش بود شاید )اومد بالا داشت توضیح میداد 

میگف یشب با رفیقم رفتم مهمونی بعد یه پسره هم رفیق همین رفیقش بوده اومد دست داد(مثلا سلام علیکو اینا) منم دست دادم دستمو ۱۰ ثانیه گرفت فشار داد میگف خودمم تعجب کردم یه حالی بم دست داد 

میگف شب اومدم خونه دیدم بدنم خیلی درد می‌کنه فردا رفتم دکتر فهمیدم که 

دیگه بقیشو نگفت فیلمه تموم شد من منظورش و نفهمیدم😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا این مدلی داستان های من درآوردی میذارن که شما کنجکاو شی و وارد پیچ یا کانالشون شی

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

اینجور داستانا ساختگی‌ین خواهر من تو غصه‌شو نخور

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍