2777
2789

تو تاپیک قبلیمو گفتم چه بلایی سرم آورده ازینور هم هی التماس میکنه ک دادگاه دارم بیا کمکم کن 

حالا نصف بلاهایی ک سرم آورده نگفتم بهتون

اگه عقد نکردید برو ازش به جرم مزاحمت شکایت کن و این رابطه رو تمومش کن

به تو ربطی نداره درگیر کارهای اون باشی، میخواد هر روز یه بامبولی سرت دربیاره.

ایکاش حرف بابات رو گوش کرده بودی ، نه خودتو آزار میدادی و نه خانواده ات رو

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

نه جواب پیامشو بده و نه چیزی

بلاک کن بره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عکسای دونفریتون چین که پخش کنه

مگه بچه ای با همچین چیزی ترسیدی؟ تو با اینکه بابات حتی پسره رو راه نداد هی نامزدم نامزدم میکنی حالا چهارتا عکس دو نفره هم به قول خودش پخش کنه اون موقع هم بگو نامزدم بود

دخترخوب مگه دهه شصته که با عکس ۳ در ۴ از دختر مردم آبروشو ببرن، نود نبوده که باهم رفتین بیرون چندتا عکسم گرفتین

اصلا حسابش نکن بگو به جرم ایجاد مزاحمت ازت شکایت میکنم

فقط دلم براش میسوزه ، از طرفی هم میگم اون خودش مرده و از پس کاراش برمیاد

دلت برای این گونی سیب زمینی نسوزه 

کسی که ۴۰ سالشه و هنوز زندگی درستی نداره به درد نمیخوره 

خانوادشم مشخصه بی فرهنگن فکر کن وقتی خواهرزاده ۱۸ سالش اینجوری برای تو شاخ شده فردا مادر و خواهرش چه بلایی به سرت میارن