2777
2789
ازه فر خیلی قشنگه  تاچندوقت پیش موی خیس رو روغن میزدم عالی فرمیخورد اما زیرشال وروسری بهم میری ...

عزیزم بدی کار اینه ک منم موهام لخته هروز افتادم به جونش با بابیلیس و ویو و اوووووف نابودش کردمااااا

الانم وز شده و اسیب دیده 

یکم لخت کن اما زیاد بهش ور نرو بزار خودش باشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدی کار اینه ک منم موهام لخته هروز افتادم به جونش با بابیلیس و ویو و اوووووف نابودش کردمااااا ...

نه زیاد که نه حالشو دارم نه عشقشو نه حوصلشو😆

اما انتظار دارم وقتی نیم ساعت اتو مومیزنم حداقل تا۲۴ ساعت صاف ومودب بمونن یه جا😥

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

منو دخترم موهامون خشک  .وز .و ضخیم هستن ..دخترم داعما میخاد اتو کنه ..چند وقت پیش اسپری گره باز کن موی کودکان فیروز گرفتم ...وقتی موهامون خشکه اسپری میکنم بعداز شونه کردن میبافم ...عالی میشه ..برای جلوی موهامم کمی از همون اسپری میزنم بعد یکم روغن زیتون میزنم کف دستم بعد میکشم به موهام .فعلا که از همین روش استفاده میکنیم و راضی هستیم

منو دخترم موهامون خشک  .وز .و ضخیم هستن ..دخترم داعما میخاد اتو کنه ..چند وقت پیش اسپری گره باز ...

خانمی وقتی استفاده میکنی راضی هستی؟؟موهارونرموصاف میکنه؟؟؟

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
منم موهام فر درشته و ضخیم . قبلا خیلی از اتو استفاده میکردم ولی همیشه موخوره داشتم . موهامم لطافت ن ...

سشوارچرخشی خوبه؟؟کارباهاش راحته؟؟سشوارچرخشی بهتره یابرس حرارتی؟؟

خانمی وقتی استفاده میکنی راضی هستی؟؟موهارونرموصاف میکنه؟؟؟

صاف که نمیکنه ولی مثل قبل .وز و مجعد نمی مونه ..خیلی راضیم  .موهامو بی زنگ کردم اگه اون نبود اصلا نمیشد دست بکشم به موهام ..خیلی وزه موهام ...فقط پنج هزار تومن بود قیمتش 

سشوارچرخشی خوبه؟؟کارباهاش راحته؟؟سشوارچرخشی بهتره یابرس حرارتی؟؟

سشوار چرخشی خیلی حرفه ای تره . یه مدت کار کنی دقیقا مثل آرایشگاها میتونی موهاتو براشینگ کنی .

من برس حرارتی ندارم ولی قطعا بخوبی سشوار نیست

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
منو دخترم موهامون خشک  .وز .و ضخیم هستن ..دخترم داعما میخاد اتو کنه ..چند وقت پیش اسپری گره باز ...

عزیرم منهم دخترم موهاش فرو نازک هست بعداز حموم باکرم مو براش گره ها رو باز میکنم عالیه وهرروز هم قبل از شانه زدن به موهاش میزنم اماموهای خودم کلا خشک وزیبر واسیب دیده است

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
صاف که نمیکنه ولی مثل قبل .وز و مجعد نمی مونه ..خیلی راضیم  .موهامو بی زنگ کردم اگه اون نبود اص ...

یعنی بخرم ازشون؟؟؟آخه یکی گفت بخریکی دیگه گفت نه کراتین بخر