یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منو دخترم موهامون خشک .وز .و ضخیم هستن ..دخترم داعما میخاد اتو کنه ..چند وقت پیش اسپری گره باز کن موی کودکان فیروز گرفتم ...وقتی موهامون خشکه اسپری میکنم بعداز شونه کردن میبافم ...عالی میشه ..برای جلوی موهامم کمی از همون اسپری میزنم بعد یکم روغن زیتون میزنم کف دستم بعد میکشم به موهام .فعلا که از همین روش استفاده میکنیم و راضی هستیم
خانمی وقتی استفاده میکنی راضی هستی؟؟موهارونرموصاف میکنه؟؟؟
صاف که نمیکنه ولی مثل قبل .وز و مجعد نمی مونه ..خیلی راضیم .موهامو بی زنگ کردم اگه اون نبود اصلا نمیشد دست بکشم به موهام ..خیلی وزه موهام ...فقط پنج هزار تومن بود قیمتش
منو دخترم موهامون خشک .وز .و ضخیم هستن ..دخترم داعما میخاد اتو کنه ..چند وقت پیش اسپری گره باز ...
عزیرم منهم دخترم موهاش فرو نازک هست بعداز حموم باکرم مو براش گره ها رو باز میکنم عالیه وهرروز هم قبل از شانه زدن به موهاش میزنم اماموهای خودم کلا خشک وزیبر واسیب دیده است