2777
2789

لخت نکن بابا 

فرتو بهش برسو خوشگلش کن 

من خودم لخته اما خواهرم فره 

خودشو کشت از بس اتو و سشوار کرد 

اخرم ب نتیجه رسید فر فری جذاب تره 

فر خوشگلو تمیز قشنگتر از اینکه ک لختش کنی و اونجوری هم نشه ک باید بشه

منم موهام فر درشته و ضخیم .

قبلا خیلی از اتو استفاده میکردم ولی همیشه موخوره داشتم . موهامم لطافت نداشت با اتو.

بعد موهامو کوتاه کردم و سشوار چرخشی گرفتم دوساله . خیلی عالیییی لخت میکنه مو رو . موخوره نم ندارم دیگه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاي دخترمن فرووزهست به خانواده شوهرم رفته بعدازحمام يه روسري نخي سرش ميكنم تازيرروسري موهاش خشك بشه بعدش اسپري وِزگيرميزنم روس سشوارميكشم بااين شونه چوبي گرداانه اين فلزي گرداچون وزونميگيره بعدتاحمام بعدي موهاش بدونه وِزهست وعالي

موهای منم اینجوریه .اتو مو برای موهای من و شما مناسب نیست از سشوار به طور موقت میشه استفاده کرد البته برای مدت زیاد تر از ریباندیگ هم میشا استفاده کرد مثل کراتینه است فقط یکم هزینه اش زیاده

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
لخت نکن بابا  فرتو بهش برسو خوشگلش کن  من خودم لخته اما خواهرم فره  خودشو کشت از ب ...

ازه فر خیلی قشنگه 

تاچندوقت پیش موی خیس رو روغن میزدم عالی فرمیخورد اما زیرشال وروسری بهم میریخت

دیگه دلم میخواد صاف کنم😵

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
موهای منم اینجوریه .اتو مو برای موهای من و شما مناسب نیست از سشوار به طور موقت میشه استفاده کرد البت ...

اره اسمشو شنیدم به من گفتن حدود۴۰۰ میشه 

وگفتن گیاهیه اما کلا دلم میخوادگاهی هم فرباشن😱

عجب پارادوکسی گرفتارشدم

دختر من موهاش فر فریه  اما ضخیم نیست  سرم موی کریستال بعد از حمام میزنم براش خیلی راضیم

دخترکوچیکه ی خودم هم همینطور

من کرم موی ویگورنس میزنم براش هرروز .عالیه😀