2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فقط من توی این سایت به این بزرگی موهام مثل اسکاچ ظرفشوییه؟😧😧😧😧

منم موهام فر ولی خیلی نازک و شکننده س خیلی ریزش داره اصن یه ذره شده نالاحتم 😢😢😭😭😭😭ولی راجع به واستادنش از حموم که میام ماسک مو میزنم خیلی خوشگل وا میسته عکسشو یه بار گذاشتم 

دیگه هر مارکی فرق میکنه . من دوسال پیش پرنسلی گرفتم ۲۰۰

برس چرخشی پرینسلی ۲۰۰ خریدی؟؟؟

مارک پرینسلی خوبه من هم سشوار دارم ازش عالیه

امابرس چرخشی تاحالا نداشتم

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
دخترعمم هم موهاش فوق العاده زبروخشک ووزهستن بعدیه دونه ماسک موخریدمیگه عالیه واصلاموهاروچرب نمیکنه

ماسک مو ایتالیایی دارم به دردموهای من نمیخوره

دنیال اینم یه جوری بشه یه کاری کنم که بااتو مو صاف بشه وصاف بمونه تا حموم بعدی حداقلللل😣

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
برس چرخشی پرینسلی ۲۰۰ خریدی؟؟؟ مارک پرینسلی خوبه من هم سشوار دارم ازش عالیه امابرس چرخشی تاحالا ند ...

ن منم سشوار چرخشی گرفتم 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

من موهام اگه اتوکنی صاف میمونن اماخب کلادوست ندارم ازحرارت براصاف کردنشون استفاده کنم چن خودشون خشک هستن اینجوری نابودمیشن دیگه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔