2777
2789
عنوان

😭کمک کنید لطفاً

221 بازدید | 27 پست

خانوما من ۴روز از تایمم گذشته پریود نشدم علائمی ام ندارم فقط دل درد و کمر درد خفیف دارم 

هفته اول اردیبهشت رابطه سطحی بدون دخول داشتم پیشاب با واژن تماس داشته بعدش دوبار سرتایم پریود شدم با درد شدید و خونریزی رو اول زیاااد بعدش کمتر شده الان میترسم امکانش هس اون دوبار لانه گزینی بوده باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مم تاحالا اصلا از نزدیک ندیدم

چه راهنمایی بکنم اخه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

نه خونریزی لانه گزینی شبیه لکه بینی هست و اولین نشانه بارداری عقب انداختن پریود هست 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بخدا تو‌ همین سایت چش ادمو میترسونن دارم سکته میکنم

نترس😂😂😂

اگه بود میام گردن میگیرم 

الان دیگه خانوم ها و آقایون کشور ما تخمک و اسپر‌‌‌‌‌‌‌م قوی ندارن که یا بار اول بشه 

این که دیگه محااااله

....

نترس😂😂😂اگه بود میام گردن میگیرم الان دیگه خانوم ها و آقایون کشور ما تخمک و اسپر‌‌‌‌‌‌‌م قوی ندارن ...

نامزدم خودش هم استرس داره هم میگه اخه مگه میشه؟

ازهم دورم هستیم من شهرستانم نمیتونم ب خانوادم بگم برم دکتر یا بی بی چک بزنم باید منتظر بمونم تا خودش بیاد😭😂

نترس😂😂😂اگه بود میام گردن میگیرم الان دیگه خانوم ها و آقایون کشور ما تخمک و اسپر‌‌‌‌‌‌‌م قوی ندارن ...

نامزدم خودش هم استرس داره هم میگه اخه مگه میشه؟

ازهم دورم هستیم من شهرستانم نمیتونم ب خانوادم بگم برم دکتر یا بی بی چک بزنم باید منتظر بمونم تا خودش بیاد😭😂

مرسی تو جفت خونریزیام لخته های خونی بود

باشه عزیزم دفع لخته خون برای اکثر  خانما هست طبیعیه من گاهی اوقات لخته دفع میشه ازم قد نصف کف دست با درد زیاد یعنی انگاری بچه سقط کردم 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭