2777
2789
عنوان

حملات پانیک و شروع زندگی

74 بازدید | 4 پست

سلام وقت همگی بخیر، ببخشید من اینجا یکم تازه واردم و خیلی ممنون میشم اگه کسی تاپیکو خوند و تجربه داشت، کمک کنه🙏🏻من نامزدم مدتیه دچار حملات پانیک میشه

البته بی دلیل نه، وقتی مشکلای خاص پیش میاد، عمده مشکلاتم به من برمیگرده و از طرفی چون نسبت به اون‌موضوعات خاص آدم حساسیه، اون جوری میشه

قبلا هرگز اینجوری نبود، مدتی هست که به این حالت درمیاد که دچار رعشه میشه، لکنت زبان و اینکه نمیتونه حرف بزنه، دست و پاش بی حس و سر میشه گاها و نیازمند اکسیژن میشه که مجبوره بره دکتر و بیمارستان تا بهش اکسیژن بزنن، شهرامونم از هم جدا هستن و من نمیتونم هر موقع که دکتره باهاش برم اما مادرشوهرم گفت دکترا حتی گاهی ازش قطع امید کردن چون وقتایی که نفسش میره، عین مرده ها میشه زبونم لال🥲🥲🥲با معجزه برمیگرده

میخواستم بپرسم کسی اینجوری هست یا تجربه داشته

و اینکه نامزد من دکتر نمیاد چون من مطمئنم باید ببرمش روانشناس ولی انقد دکتر رفته خسته شده، کسی تجربه داره که مثلا از چه طریقی میتونم راضیش کنم تا ببرمش

و اینکه آیا کسی بوده از این اسپری اکسیژن های قابل حمل استفاده کنه؟چون نمیخوام هربار پاشه بره دکتر واسه اکسیژن

راضیش کن باهم برین دکتر خوب

پنیک درمان داره ولی اکسیژن اصلا جزو درمانش نیس و تنگی نفس فقط چیزیه که فرد احساس میکنه و واقعی نیس

روان شماس کافی نیس اول برین پیش روانپزشک شاید اصلا مشکلشون چیز دیگه باشه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.