2777
2789
عنوان

سونو آنومالی هفته هفدهم

118 بازدید | 20 پست

بچه ها دکتری که سونوگرافی انجام داد برای شما، راجب چشم‌ها و انگشت‌های دست و پا و اندازه مچ در آنومالی اطلاعاتی در اختیارتون گذاشت؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور مگه

برای من گفت نفخ داری هیچی معلوم نیست از اجزای صورت مجدد آب بخور بیا وقتی رفتم راجب این موارد چیزی نگف میخوام ببینم به خاطر نفخ متوجه نشده یا کلا تو روتین نیست؟ 

برای من گفت نفخ داری هیچی معلوم نیست از اجزای صورت مجدد آب بخور بیا وقتی رفتم راجب این موارد چیزی نگ ...

یادمه از بچه اولم در مورد انگشتاش پرسیدم گف فقط کف دست ها و پاهارو چک میکنیم انگشت نع ..

با احمق ها بحث نمیکنم😌

استخون بینیشو نشون داد بچم دستشو وا کرد انگشتاشو نشون داد ستون فقرات و قلب و .. اونجا میدیدم خودشم ت ...

واضح میدید؟ من غربالگری اولم خیلی واضح میدیدم ولی تو غربالگری دوم اصلا واضح نبود شما هم اینطوری بودید در صورتی ک بزرگ‌تر میشه باید واضح باشه 

واضح میدید؟ من غربالگری اولم خیلی واضح میدیدم ولی تو غربالگری دوم اصلا واضح نبود شما هم اینطوری بودی ...

حساس نباش چیزی بود بهت میگفت اونا ک با ما رودروایسی ندارن.. دقیقا شما نگرانیتون چیه

با احمق ها بحث نمیکنم😌

واضح میدید؟ من غربالگری اولم خیلی واضح میدیدم ولی تو غربالگری دوم اصلا واضح نبود شما هم اینطوری بودی ...

منظورت از واضح چیه؟ کلی میدیدم دیگه اونجور که دونه به دونه لب و دهنشو چشمشو ببینم نه ، ولی حرکت میکرد پاهاش اینارو دیدم

🤍🌱
حساس نباش چیزی بود بهت میگفت اونا ک با ما رودروایسی ندارن.. دقیقا شما نگرانیتون چیه

نگرانیم این هست که اصلا هیچی واضح نبود نسبت سری اول از طرفی میترسم به دلیل واضح نبودن نتونسته باشه دقیق بگه موارد بهشون گفتم بذار برم فردا بیام اجازه نداد فکر کرد دیگ نمیرم اونجا چون همه میگن ۲۰ دقیقه طول میکشه همه چی رو چک میکنن برای من کلا ۸ دیقه نشد اونم برای خودم واضح نبود در صورتی که تو غربالگری اول که ۵ سانت بود همه چیش واضح واضح بود حتی بینی چونه همه چیش