2777
2789
عنوان

سونو آنومالی هفته هفدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست
نگرانیم این هست که اصلا هیچی واضح نبود نسبت سری اول از طرفی میترسم به دلیل واضح نبودن نتونسته باشه د ...

نه مطمئن باش کارش زود انجام شده وگرنه میگف یه کم قدم بزن بعد بیا

با احمق ها بحث نمیکنم😌

نه مطمئن باش کارش زود انجام شده وگرنه میگف یه کم قدم بزن بعد بیا

گفت برای بار دوم رفتم همین که گفتم بذار برم بعدا بیام گفت نه من وقت ندارم شروع کرد سریع انجام داد من غربالگری اول بینی به اون کوچیکی رو تشخیص دادم ولی این سری که بزرگ‌تر شده بود اصلا هیچی دیده نمیشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگف نینی دخمله یا پسر

تو غربالگری اول نگفت توی همین دومی که رفتم تا دستگاه رو گذاشت گفت دختره بعد یه ذره هی چرخوند گفت چی خوردی نفخ داری هیچی معلوم نیست کلا پر گاز من صورتش نمیتونم ببینم مغزش نمیتونم ببینم هیجاش معلوم نیست برو آب بخور دستشویی برو بیا بعد رفتم گفتم بذار برم فردا بیام اگر نفخ زیاده ولی نذاشت والا نمیدونم اولش وقتی تونسته تشخیص بده دختره چطوری صورت نتونسته اجزاش تشخیص بده !!

برای منم چیزی ازجزئیات جنین نشون ندادفقط ازنمای کلی نشونش دادکه توی شکمم سرمیخوردوتکون میخورد اماتوی اطلاعات اگرمشکلی باشه مینویسن انشالله واسه سونوی ۳۲هفتگی که بری قشنگ میتونن اجزای صورتشونشونت بدن