2777
2789
عنوان

شوهرم کلی فحش داد بهم که چرا باعث شدی من خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 73 پست
خوش بهحالت طرز فکرخوبی داری

یه روزی من بیشتر از استارتر خون جیگر میخوردم 

ولی زندگی به من یاد داد توی رابطه شوهرم و خونواده و فامیلاش دخالت نکنم 

زندگی به من یاد داد چیزی که شوهرمو ناراحت نمیکنه منم ناراحت نکنه چیزی که اون لخاطرش حرص نمیخوره منم حرص نخورم علل الخصوص که مربوط به خونواده شوهر هم باشه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ای که خریدیم خیلی کوچیکه و جاش یکم پرته من گفتم اشکال نداره خونه دار بشیم‌من میام زندگی میکنم ...

یاد سریال درانتهای شب افتادم 

اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

شوهرت بی لیاقته و همراه نیست این مرد خیلی اذیتت میکنه یعنی واقعا پیرت میکنه اصلا ملاحظشو  نکن طلاهاتم نده چون اون بالاخره این خونه رو میفروشه مگه چه گناهی کردی که گیر این خانواده افتادی اونا مالرو خوردن خوبه هستن تو طلا فروختی قرض کردی خونه خریدی  با نداریاش زندگی میکنی بده هستی ولش کن بابا آدم نیست

من اوایل یکسره با شوهرم درگیر بوپم فک‌میکردم خونه بابامه ک هرچی میگفتم‌بگن چشم هرچی لجبازی‌کردم هرچی غر زدم بدتر شد شوهرم از روزی ک یاد گرفتم اروم باشم و دستوری حرف نزنم با شوهرم الان بدون من اب نمیخوره بدون مشورت گرفتن از من هیییییچکار‌نمیکنه‌خونع‌پدر مادرش بدون من پاشو نمیذاره ماشینش سلیقه منه خونش همینطور در صورتی ک ما اوایل ازدواج فقط همو تیکه پاره میکردیم خانوما کوتاه بیاین بقراااان هیچکس شوهر ادم نمیشه حتی همون معتاد بابای بچه هامونم بیایم قبول کنیم بچه هامون بهشون نیاز دارن خونه برادرت یک هفته‌میتونی بمونی خونه پدرت نهایت یکسال بعد دلت خونه خودتو میخاد اسم طلاق و نیارین شوهرتونو جذب خودتون کنین 

تصمیم گرفتم طلاق بگیرم با این مرد به هیچی نمیشه رسید

بشین سر زندگیت بابا این حرفا چیه

هر کی خونه بخره همینه دیگه

نمیخواد پول دارو و شیرخشک رو بدی به مامانت اون بنده خدا که نمیخواد 

من وقتی خونه خریدم تا ترمه جهازمم فروختم 

الانم وقت فروش طلا نیست ضرر میکنی احتمال اینکه بره بالا زیاده یعنی اینجوری میگن 

منم با اصرار خونه خریدم شوهرم میگفت ول کن بابا اجاره میشینیم دیگه در حالی که اگه میخواستیم اجاره نشینی کنیم باید میرفتیم حاشیه شهر دیگه پولمون با شهر نمیرسید 

همه چیمو فروختم حتی چرخ خیاطیمو فروختم ترمه جهازمو فروختم عتیقه های بابابزرگم مامانم داد کلی وسیله داد مامانم تو دیوار ظرف و ظروف فروختم 

حالا الان شوهرت داغه حالیش نی چه کاری گردی براش بعدا میفهمه وقتی بدهی های خونه تموم شد حالیش میشه که اجاره نداده پول اجاره میره تو جوب بدهی رو میدی ملک میمونه برات 

منم وقتی اصرار به خونه خریدن میکردم شوهر میگفت تا دوسال حرف هیچی نباید بزنی حتی یه وعده ساندویچ نخوردیم هیچی نخریدم هیچی 

اونم غر میزد الان که قسطاش تموم شده فهمیده چی کار کردم براش یک سال و نیم دوییدم کلی کتکم میزد که چرا میگی خونه بخریم ولی من کوتاه نیومدم