2777
2789
عنوان

شوهرم کلی فحش داد بهم که چرا باعث شدی من خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 73 پست
سلام میشه بگی چجوری؟

با بدبختی یک سال و نیم کشتم خودمو 

برای زمین خودم مشتری پیدا کردم با قیمت عالی 

پروندنش 

گفتم خودمون برمیداریم ده روز دیگه بهت پول میدیم .یه خونه پیدا کرده بودم عالی جاشم خوب طرف داشت زیرقیمت میداد اگه اونو نپرونده بودن اون خونه رو میخریدیم که نشد از دستمون رفت خلاصه دیگه یه مشتری دیگه پیدا کردم ۵۰ میلیون کمتر فروختیم ولی با بدبختی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداراشکر ک نتیجه داد

واقعا خدا رو شکر 

سلامت باشی 

ولی برادرشوهرم با سهم پولش ماشین خرید مادرشوهرم ناراحت بود از چشم من میدیدن 

ولی واقعا من تقصیری نداشتم موعد اجاره خونمون بود باید بلند میشدیم هیچ جایی هم با اون قیمت بهمون خونه نمیدادن باید میرفتیم خارج شهر منم با بچه کوچیک دیگه خودمو به آب و آتیش زدم که بتونیم خونه بخریم 

واقعا خدا رو شکر سلامت باشی ولی برادرشوهرم با سهم پولش ماشین خرید مادرشوهرم ناراحت بود از چشم من مید ...

بزار ناراحت بشه

وقتی اینقد قلبشون سیاه هست خیر و خوشی ندارن

بزار ناراحت بشه

بزار ناراحت بشهوقتی اینقد قلبشون سیاه هست خیر و خوشی ندارنبزار ناراحت بشه

آخه تقصیر من نبود اونام میتونستن خونه بخرن 

یه واحد داشتن پرند خونه سازمانی هم داشتن میتونستن یه واحد کوچیک بخرن خودشون خواستن ماشین خوب سوار شن 

ب قرآن خیلی سخته من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم دیگه اینم نمی تونم تحمل کنم ن مادر دارم ن پدر ۳ تا داد ...

عزیزم😔بازم‌سعی کن قلقش دستت باشه به خاطر بچه هات نمیگم بله قربان گوی مطلق باش ولی نذار برسه به جایی وموقعیتی که دست بلند کنه یکمم گولش بزن هندونه زیر بغلش بذار

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
یه روزی من بیشتر از استارتر خون جیگر میخوردم ولی زندگی به من یاد داد توی رابطه شوهرم و خونواده و فام ...

اگر برا شما کم بذاره معنوی مادی ولی برا اونا بهتر باشه چی

یه روزی من بیشتر از استارتر خون جیگر میخوردم ولی زندگی به من یاد داد توی رابطه شوهرم و خونواده و فام ...

با تغییر شما همسرتون بهتون نزدیکتر شدجورئ که راضی باشی؟

اگر برا شما کم بذاره معنوی مادی ولی برا اونا بهتر باشه چی

محبت زوری نیست ما نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم دوستمون داشته باشه محبت یه امر دلی هستش... 

من خودم کلاً آدم صبوری هستم سعی میکنم کوتاه بیام درک کنم سعی میکنم منطقی باشم 

اینجوری نبودمااا ، اینجوری شدم 

ولی دیگه اگه چیزی از حدش بگذره یه تشر میزنم شوهرم خودشو جمع میکنه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
با تغییر شما همسرتون بهتون نزدیکتر شدجورئ که راضی باشی؟

رابطه من و شوهرم همیشه خوب بود 

چیزی که همیشه منو آزارده میکرد و باعث جوشی شدم میشد خونوادش بودن... 

به عنوان مثال ما خونه خریدم یه جعبه شیرینی هم نیوردن 

اون موقع خیلی حرص میخوردم 

ولی الان میگم به درک مگه بابای من دست خالی اومد؟ یا مگه داداش من برام نکرد؟ 

خونواده شوهرم نکردن پس باعث سرافکندگی شوهرم هستن اون باید حرص بخوره نه من... 

الان دیگه برام بی اهمیت شده خیلی ببخشیدل میگم ک..ن لقشون 

هرکاری میخوان بکنن هرکاری هم نمیخوان نکنن 

چرا من باید رابطه خودم و شوهرمو خراب کنم لحظه های خوشمو به زهر تبدیل کنم 

شوهرمو با غرغرام آزرده کنم بچمو افسرده کنم خودمو پیر کنم چهرم بشکنه که چی؟

پدرشوهر فلان کارو نکرد؟ 

یا مادرشوهر فلان حرفو زد؟

الان دیگه نه گلایه ای دارم نه برام چیزی مهمه اگه کسی حرفی بزنه مودبانه جواب میدم اگه پشت سرم حرف بزنن بازم روبه رو میکنم در کمال ادب

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
رابطه من و شوهرم همیشه خوب بود چیزی که همیشه منو آزارده میکرد و باعث جوشی شدم میشد خونوادش بودن... ب ...

خب من خاتوادش خیلی ازش انتظار داشتن سیاست داشتن جوری پیش شوهرم حرف میزدن که انگار فقط من خوشبختم خودشون دختراشون وهمه زنای دسگه بدبختن شوهرم عاشقم بودومنم می پرستیدمش ولی از بس گفتم که بابا الکی میگن چرا واس دختراخودشون نمیگن چرا اینطورن اونطورن شوهرم ازم سرد شد