2777
2789
عنوان

شوهرم کلی فحش داد بهم که چرا باعث شدی من خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 73 پست
منم مثل خودتم

همیششه تو خونه تنهام با اینکه خونوادش فقط اسمش خونواده اس و نسبت خونی باهم دارن و بد تر از چند پشت غریبه ان‌ ولی چون وابسته شونه مدام اونجاس ی روز نشده نره، رو هم نمیدن ولی باز می ره دعوامون شد برادر شوهرم خواهر شوهرم ریختن سرم ،بعد کلی کتک که شوهرم زد ،همه فحشم دادن انداختنم بیرون بعد ب فک و فامیلاشون گفته بودن خودش رفته ،هیچ وقت نمی گذرم از شوهرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیششه تو خونه تنهام با اینکه خونوادش فقط اسمش خونواده اس و نسبت خونی باهم دارن و بد تر از چند پشت غ ...

اونا بلدن چطور باروش خودشون وباسیاست شوهرتو جذب خودشون کنن ولی شما هرچند حق باهاتونه اینکارو بلدنیستین حتی شده ظاهری کاری کن توخونه بش خوش بگذره از خانوادش اصلا نگو بهش محبت کن کمترمیره

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

من دلم میخواد تجربه فامیلمون رو بهت بگم 

شوهرش معتاد بود ولی پدرشوهرش بهشون میرسید از لحاظ مالی و خورد و خوراک ، خونه و ماشین داشتن با بهترین وسائل خونه ، درسته مرده معتاد بود ولی بهتر از خونه پدرش بود در حالی که داداشای خودشم معتاد بودن و وضع باباش ضعیف بود ،خلاصه مامان و خواهراش نشستن زیر پاش که طلاق بگیر و ...

اینم ماشینو فروختو پولش برداشت و وسائل خونه هم که جهیزیش نبود مال شوهرش بود رو بار کرد و رفت خونه باباش با پسر ۴ ،۵ سالش و الان بعد چند سال بدبختی کشیدن کار کردن و تو یه اتاق طبقه بالا بدون کولر و بخاری زندگی کردن و کلی منت کشیدن میگه میخوام برگردم سر زندگیم بالا سر پسرم باشم ...

پس الکی حرف طلاق رو نزن که چند سال بعد پشیمون بشی 

خانمایی که میگید شوهرم‌وابستس بچه ننس یاهرچی یکمم خودتون باید قلقشون دستتون بیاد دلشونو به دست بیاری ...

عزیزم همه جوره باهاش کنار ا مدم وقتی می بینه آره دیگه خونه اش گل و بلبله و زنش کاری ب کارش نداره و قربون صدقه اش میره ،با خیال راحت بیشتر از قبل جذبشون می شه ب قرآن اون موقع خییلی بیشتر می چسبه خونوادش 

اونا بلدن چطور باروش خودشون وباسیاست شوهرتو جذب خودشون کنن ولی شما هرچند حق باهاتونه اینکارو بلدنیست ...

ن من شوهرمو میشناسم تا اونا رو از خودش راضی نکنه شب خوابش نمیبره محبت و قربون صدقه رفتن من ربطی ب کارایی که نسبت ب اونا می کنه اصلا نداره

اخه فقط این نیست معتاده و بیشتر از یک ساله مثل خواهر برادر زندگی میکنیم دیگه اینجوری هم گفت ازش متنف ...

آهان

هرجور صلاح میدونی عزیزم

خونه رو بزن به نام خودت پس

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

اخه چند ماه پیش ۱۰۰ میلیون طلا فروختم و خودش ماشین ۳۰۰ میلیونی فروخت بالای کارگاهو که بنام باباشه سا ...

حالا شده

الان چه میشه کرد؟ 

من میدونم خیلی درد داره 

خیلی زور داره 

ولی چیکار میشه کرد راه حل بده

الان طلاق تو راه حله؟ 

یا شوهرت بره باباشو بکُشه؟ 

به نظر من سعی کن بیخیال بشی و زندگیتو از این به بعد مدیریت کنی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ن من شوهرمو میشناسم تا اونا رو از خودش راضی نکنه شب خوابش نمیبره محبت و قربون صدقه رفتن من ربطی ب کا ...

حدآقل رابطش باشما خوب شه بقیش مهم نیست به هرحال خانوادشن اونجور که شما عیبهاشونو میبینی این اقا که اونجا بزرگ شده نمیبینه متوجه نمیشه اتفاقا رابطتوباهاش خوب کن بخصوص ج ن س ی وزبونیم محبت کن به خودت برس شاد باش ببینه به خودت میرسی ارزش براخودت قائلی ازبقیه هم صحبت نمیکنی جذبت میشه ان شاءالله سوره مزملم خیلی خوبه بخون به نیت محبت

حالا شده الان چه میشه کرد؟ من میدونم خیلی درد داره خیلی زور داره ولی چیکار میشه کرد راه حل بدهالان ط ...

خوش بهحالت طرز فکرخوبی داری

حدآقل رابطش باشما خوب شه بقیش مهم نیست به هرحال خانوادشن اونجور که شما عیبهاشونو میبینی این اقا که ا ...

ب قرآن خیلی سخته من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم دیگه اینم نمی تونم تحمل کنم ن مادر دارم ن پدر ۳ تا داداش دارم اونام مجرد،هیشکی رو ندارم ،از همون اوایل ۷ شام می خورد تا ۱۱ ،۱۲ خونه مادرش بود ی بار مادرش گفت پاشو برو زنت ب خونه رات نمیده میگفت همیشه میگم خیلی آدم لجنی سگ و الاغ رو ا ن جوری ک این زد نمی زنن بی گناه بی تقصیر،همیشه مطیعش بودم وبهش تمکین می کردم تو راوبط زناشویی ،نگو منو فقط کالای جنسی می بینه فقط ب خاطر رابطه باهم ازدواج کرده خیلی داغونم فقط می خوام با دوتا بچه هام تنها باشم تو ی خونه کوچولو ی نقلی بدون مزاحمتش