یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم کدوم پارک بود پاشدیم رفتیم شب بخوابیم تا صب عین سگ لرزیدیم توش😂حالا الان که تابستونه بعد پیک نیک اینا اجازه نمیدادن روشن کنی تو چادر امکان اتیش سوزی و... داشت تا صبح همه ماشیناشون روشن بود با پتو رفته بودن تو ماشیناشون😂✨
کانکس و... داشت ما گفتیم اونقد سرد نمیشه بابا اصفهانه دیگه تبریز و.... نیس دیگه
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
امنیتش خوب بود یعنی مامور اینا داشتن هر چند دقیقه یبار گشت میزدن ورودی هم نگهبان داشت ی مبلغ ناچیزی هم ورودی میگرفتن سوپر و.. سرویس بهداشتی و... هم داشت کلا فضای خوبی داشت
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡