2777
2789

میخوایم چن روز دیکه بیایم اصفهان ، یه پارک یا باغ بگسن برا اسکان ، خودم سرچ زده بودم گفتن ک فدک و قلمستان ، 

امکاناتش خوبه ؟  غیر از سرویس بهداشتی ، چی داره ؟ قلمستان چطوره ؟ اونم میشه اسکان کرد ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کدوم پارک بود پاشدیم رفتیم شب بخوابیم تا صب عین سگ لرزیدیم توش😂حالا الان که تابستونه بعد پیک نیک اینا اجازه نمیدادن روشن کنی تو چادر امکان اتیش سوزی و... داشت تا صبح همه ماشیناشون روشن بود با پتو رفته بودن تو ماشیناشون😂✨

کانکس و... داشت ما گفتیم اونقد سرد نمیشه بابا اصفهانه دیگه تبریز و.... نیس دیگه 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

فعلا فقط فدک هست. هزینه ورودی داره. امکاناتش خوبه

به اتوبان های اصلی دسترسی داره

شهرداری اصفهان کلا سخت گیره.

تو روز میتونید تو پارک قلمستان و باغ غدیر هم چادر بزنید ولی اتراق شبانه فقط باغ فدک

الان یکم هوا خنکه براتوی چادر موندن شبا ولی روزا خیلی خوبه 

پارک هم فقط فدک هست و خب چون فقط برامسافره همه امکاناتی براشون احتمالا فراهمه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

مرررسی🤣 امکاناتش چطور بود؟ الان تابستونه

امنیتش خوب بود یعنی مامور اینا داشتن هر چند دقیقه یبار گشت میزدن ورودی هم نگهبان داشت ی مبلغ ناچیزی هم ورودی میگرفتن سوپر و.. سرویس بهداشتی و... هم داشت کلا فضای خوبی داشت

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

فعلا فقط فدک هست. هزینه ورودی داره. امکاناتش خوبهبه اتوبان های اصلی دسترسی دارهشهرداری اصفهان کلا سخ ...

توی روز هم انگار نمیشه تو سطح شهر چادر زد 

کلا تو پارکا تابلو چادر زدن ممنوع زده 

اره واقعا شهردار سفت و سختی داریم والبته خب رسیدگی به شهرشون هم عالیه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

فعلا فقط فدک هست. هزینه ورودی داره. امکاناتش خوبهبه اتوبان های اصلی دسترسی دارهشهرداری اصفهان کلا سخ ...

امکاناتش چیا هستن ک خوبه؟ چون من بچه ی یک سال و نیمه دارم