2777
2789
عنوان

شوهرم کلی فحش داد بهم که چرا باعث شدی من خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 73 پست
خوشی زده پس کلش.بجای تشکر که این دوره زمونه صاحب خونه کردیش تازه شاکیه.

یبار هم تشکرد نکرد من باعث شدم ماشین بخره خونه بخره باغ بخره وقتی اومد خاستگاریم خودش بود و شلوار پاش و مدام پولاشو میریخت تو حلق خانوادش

یبار یکی گفت قدر زنتو بدون داره تلاش میکنه برای خونه دار شدنت. شوهرم مسخره کرد گفت آره ترشی نخوره یه چیزی میشه

ببخشید که اینجا پیام دادمیکی گزارش کنه کاربریم تا ابد تعلیق بشهصلوات برای سلامتی امام زمان علیه السل ...

عزیزم به نی‌نی‌یار بگی تعلیقت میکنه

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای مجرد ببینید عبرت بگیرید . 

هرکس مثل من و این خانم با مرد بی پول و بی خونه ازدواج کرده همینه .... 

منم الان سر خونه نداشتن دقیقا دارم گریه می کنم در صورتی که خواهر شوهرم داره کیف دنیا رو می کنه ...

عقل داشته باشید با مردی که همه چیز داره ازدواج کنید . با هم پیشرفت کردن و این مزخرفات رو بریزید دور

چرا مامانت خريده شير خشكخودتون بخريد يا اگه ايشون ميخرن ديگه نگيد پولش رو بده توي وضعيتي ك بدهكار هس ...

با مادرم و شوهرم رفتیم شیرخشک بخریم شوهرم گفت عه کارتمو نیاوردم مامان تو پول بده بهت میدم 

حدود ۵۰۰ شیرخشک خرید ۳۰۰ دارو و ۳۰۰ هم میوه با کارت مادرم

بخاطر آینده ی پسرم تلاش کزدم خونه دار شیم و اینکه خانوادش تو دعوا به منو پسرم میگفتن خاک تو سرت که م ...

عزیزم لعنت ب شوهر وابسته ب خانواده اش،متنفرم ازش ب خاطر تمام کتکهاش فحش دادناش منو نادیده گرفتناش شوهرم خیلی وابسته خانوادشه پول و ماشینش و حسابش رو خالی کرده جیب براداش که مامانش دوسش داشته باشه، گدایی محبت میکنه از خانواده اش، همین الان اشکامو پاک کردم لعنت بهش ۷ ساله میگم خونه بخریم معطل داداشاش موند که مبادا من بخرم اونا ازم ناراحت بشن دیگه نخرید گذاشت رو پول چند چس تومن اونا الان اونا میگم ما خردیدم

بخاطر آینده ی پسرم تلاش کزدم خونه دار شیم و اینکه خانوادش تو دعوا به منو پسرم میگفتن خاک تو سرت که م ...

با نیت اینکه به بقیه ثابت کنی یه چیزو نباید کاری انجام بدی مگر مستاحری چه ایرادی داره درضمن پسرشون باید خونه میخرید چه نادون که به توتیکه بندازن الانم یکم اروم باشانیش رو بااتیش خاموش نمیکنن اب باش یکم مهربون باش بگو مستاجریم دردسر داشت برات ملک روز به روز گرون میشه صاحب خونه شدی به منم حق بده منم قرض کردم طلافردختم 

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

باباش سرتون کلاه گذاشته

الان چه میشه کرد؟ 

بره باباشو بکشه؟ 

نمیده 

آقا باباش ملکتونو نمیده 

تو بگو شوهرت چیکار کنه؟ 

بچه نشو 

بیا برو طلاها رو بفروش 

بدهکاری ها رو بدین 

لذت ببرین از داشته هاتون 

نداشته ها رو فراموش کنین 

طلاق بگیری که یکی دیگه بیاد بشینه روی خونه آماده تو کیف کنه؟ 

اون موقع نداری و بدبختی و مستاجری رو تو کشیدی الان خونه رو یکی دیگه صاحب بشه؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
طلاق چیبیخیال بابا بچه داری،تازه خونه دار شی ول کنی بری یکی دیگه میاد میشینه تو خونت کیفشو میبرهاصلا ...

اخه فقط این نیست معتاده و بیشتر از یک ساله مثل خواهر برادر زندگی میکنیم دیگه اینجوری هم گفت ازش متنفر شدم

چرا باید طلاق بگیری .... وقتی هر چی داشتیم دادی بهش!!!!!!

صبر کن حداقل از پولت و خونت لذت ببری .. مردا هم از این حرفا زیاد میزنن محلش نکن

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

اخه فقط این نیست معتاده و بیشتر از یک ساله مثل خواهر برادر زندگی میکنیم دیگه اینجوری هم گفت ازش متنف ...

ب نظرم ی کاری کن ترک کنه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

باباش سرتون کلاه گذاشتهالان چه میشه کرد؟ بره باباشو بکشه؟ نمیده آقا باباش ملکتونو نمیده تو بگو شوهرت ...

اخه چند ماه پیش ۱۰۰ میلیون طلا فروختم و خودش ماشین ۳۰۰ میلیونی فروخت بالای کارگاهو که بنام باباشه ساخت 

گفتم بهم قولنامه نشون بده که برای تو شده تا بفروشم گفت خیالت راحت بابام زده به اسمم ولی چندماهه قولنامه رو نمیاره

( اون کارگاهو شوهرم خودش بادپول خودمون خریده و زده به نام باباش)

خانمایی که میگید شوهرم‌وابستس بچه ننس یاهرچی یکمم خودتون باید قلقشون دستتون بیاد دلشونو به دست بیارین بادعوا وگریه فقط بدترمیشه اونا تواین فرهنگ بزرگ شدن یکم حفظ ظاهر کیند جلوش رفیق بشید چاره تی نیست

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁