2777
2789

من اصرار کردم  خونه خریدیم و طلاهام و حتی حلقه ازردواجمو فروختم ماشیمو هم گفتم بفروشه از خانوادم هم قرض کردم فقط یه مقدار طلا موند که اونم جنگ شد طلافروشی ها بستن نتونستم بفروشم 

(  مامانم ۱۰۰ میلیون قرض داده ۱۰۰ هم از بقیه گرفتیم حدود ۲۰۰ میلیون بدهکاریم کلا و من حدود ۱۰۰ میلیون طلا دارم ) مامانم که الان پولشو نمیخواد

من گفتم تو اگه راست میگی که ملکت رو از پدرت پس گرفتی قولنامه بیار تا من بقیه طلاهامو بفروشم ( تو تاپیک قبلیم توضیحش هست که باباش مالمون رو بالا کشیده بود و شوهرم میگه پس داده بهمون) الکی میپیچونه

الان گفتم دارو و شیرخشک و چندتا وسیله مادرم خریده پولشو بده یهو شروع کرد داد زدن گفت تو باعث شدی من خونه بخرم منو بدبخت کردی من الان وقت خونه خریدنم نبود بدهی دارم به روی خودت نمیاری برو طلاهاتو بفروش پول شیرخشک و اینا رو بده مامانت . داد میزد بچم بیدار شد از خواب . میگفت من باید اجاره میکردم . باید طلاهاتو بفروشی ۱۱میلیون پول آب بدهکارم بدم تو باید جور کنی ......

هی داد میزد گفتی خونه بخر من بدبخت شدم

گفتم طلاهامو میفروشم فقط قولنامه با باباتو بهم‌نشون بده

گفت اینم بهونته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب خریه خب بگو عن آقا تازه خونه دار شدی اونکه باید غر بزنه منم نه تو خاک تو سرش پرنسعلی

خونه ای که خریدیم خیلی کوچیکه  و جاش یکم پرته من گفتم اشکال نداره خونه دار بشیم‌من میام زندگی میکنم هرجا باشه . 

متاسفانه مرداد از بدهکاری وطلبماربه شدت میترسن 

بهش بگو بده صاحب خونه شدیم منت صاحب خونه سختی مستأجری رونمیچشیم نترس بانک هم طلبمونو صاف میکنیم

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️
تصمیم گرفتم طلاق بگیرم با این مرد به هیچی نمیشه رسید

طلاق چی

بیخیال بابا بچه داری،تازه خونه دار شی ول کنی بری یکی دیگه میاد میشینه تو خونت کیفشو میبره

اصلا فکر طلاق نکن،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

حالا بیا و خوبی کن بذار ب قول خودش بد بخت بشه ب مرد جماعت نباید رو بدی

بخاطر آینده ی پسرم تلاش کزدم خونه دار شیم 

و اینکه خانوادش تو دعوا به منو پسرم میگفتن خاک تو سرت که مستاجر و بدبختی ( هنوز اس ام اساش رو دارم) فکر کردم شوهرم آدمه خواستم صابخونش کنم

ببخشید که اینجا پیام دادمیکی گزارش کنه کاربریم تا ابد تعلیق بشهصلوات برای سلامتی امام زمان علیه السل ...

شما با گزارش تعلیق نمیشی. تاپیک بزن و درخواست تعلیق کن از نی نی یار. داخل تاپیک تگش کن. ولی تمام پست ها و تاپیکات باقی میمونه . 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من