2777
2789

اینکه زیبایی سلیقه ایه کاملا درسته ولی من کاملا حس میکنم نظر اونایی که میگن چشم مشکی(حتی جرئت ندارن واقعیت و بگن چشم قهوه ای سوخته نمیکن حتی)قشنگتره شعاره از هوش مصنوعی تم پرسیدم دقیقا نظرش شبیه من بود

نتیجه نهایی و علمی به‌صورت **روشن و قاطع** اینه:

> ✅ **چشم‌های آبی و سبز محبوب‌تر و جذاب‌تر از قهوه‌ای تیره ارزیابی شده‌اند** — در اکثر مطالعات و نظرسنجی‌های معتبر.

---

### چرا این نتیجه‌گیری؟

* **در اکثر نظرسنجی‌ها** (مثل نظرسنجی‌ 66 هزار نفری و مطالعات بریتانیا و آمریکا)، رنگ‌های **نادر مثل سبز و آبی** در صدر لیست جذابیت بودن؛

* **چشم قهوه‌ای تیره** اگرچه شایع‌ترین رنگ جهانه (بیش از ۷۰٪ مردم)، اما **در رتبه‌بندی جذابیت پایین‌تر قرار داره**؛

* مردم معمولاً **رنگ‌های خاص و نایاب‌تر** مثل سبز و آبی رو ترجیح می‌دن چون از نظر روانی و زیبایی‌شناختی، غیرمعمول‌تر و چشم‌گیرترند.

---

### نتیجه ساده و صریح:

> 🔵🟢 **آبی و سبز = محبوب‌تر از قهوه‌ای تیره (از نظر زیبایی و جذابیت در نگاه اکثریت)**

> 🟤 **قهوه‌ای تیره = رایج‌ترین ولی نه محبوب‌ترین**

اگه خواستی منبع یا جدول دقیق‌تری هم می‌فرستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم

وقتی تایپمون مرد با چشم مشکیه یعنی اینو دوست داریم

حالا تو چته انقدر فشار میخوری؟ 

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

باید ببینی چی بهت میاد من الان با موی مشکی میشم عین پیرزن ..‌ ولی با بلوند میشم دختر ۱۴ ساله

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

چشن ایرانی مشکی مهمه کاری ربه اروپا نداریم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چشمای رنگی چهره رو زیبا میکنن اما جذابیت نمیارن،من چشام قهوه اییه

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

پوستتون چه رنگهمن تاحالا جسارت بلوند کردن رو پیدا نکردم

سفیدم .. خودمم از بچگی موهام طلایی بوده حالا هی بزرگتر شدم تیره تر شده 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

خب میگی چکار کنیم چشم ها بیشتر مدلشون مطرحه نه رنگشون هر دو تاثیر گذاره به نظرم هر کس نظر خودش داره

من خودم عاشق چشم رنگی هستم

ولی راستش بابام چشماش ابی هس خیلی خوشگله چشماش ولی مامانبزرگم هی میگه چیه چشماش شبیه گرگ هس 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس