2777
2789
عنوان

میخوام با دوستم قطع رابطه کنم

65 بازدید | 4 پست

من یه دوستی دارم حدود 3 ساله با هم دوستیم خودمم میدونم که آدم روراستی نیست با من خیلی ... این دوست من حدود چند ماه پیش با یه نفر توی فضای مجازی از 1 شهر دیگه دوست شد با یه پسر پشت کنکوری ... خودمونم کنکوری هستیم... این پسره یه اخلاقی داره که مثلا خیلی دنبال حاشیه و ایناست هر چند وقت یه بار میاد درباره یه دانش اموز کنکوری یا معلم و مشاور و ... یه اطلاعاتی میزاره (درباره درست یا غلط بودنش حرفی ندارم) چند وقت پیش توی شرایط جنگ من یه چیزی به طرفداری از ایران گفتم تو چنل پسره و خیلیا هم طرفداری کردن ولی پسره و دوستم نظر های مخالف دادن و درست رفتار نکردن منم همون روز چت دوستم رو پاک کردم(به خاطر اینکه طرز فکرش واقعا منو ناراحت کرد) از چنل پسره هم لفت دادم و از یکی از گروه ها

بعد دوستم اومد معذرت خواهی کرد و منم چیزی نگفتم که ناراحت شدم و اینا 

دیروز رفتم یه همایش ببینم توی هیچ چنلی نبود گفتم بزار ببینم تو چنل این هست یا نه دیدم بازم از یه مشاور بد گفته و صفت های بد داده بهش درحالی که من میشناختمش و میدونستم واقعا مشاور خوبیه(من باهاش مشاوره نداشتم ولی مشاور یکی از دوستامه و دیدم چقدر پیگیره واقعا و دوستمم خیلی راضیه) 

منم فرستادم واسه دوستم و گفتم این رفتارش چرا اینطوریه؟ و چرا هر بار به یکی گیر میده در حالی که اطلاعاتی هم نداره 

یعنی خودتون فکر کنید یه آدم از یه شهر دیگه چطور میتونه نظر درستی درباره کسی بده که حتی نمیشناستش

حرف پسره این بود که چرا این یارو مشاور با استفاده از شاگرداش تبلیغ میکنه

خب به نظر من هر کس برای کاری که میکنه باید تبلیغ کنه دیگه و یه مشاور هم نتیجه کارش قبولی دانش اموزشه

حالا ماجرا اینجاست که من نمیتونم وارد چنل بشم یعنی منو حذف کرده و من واقعا بدم اومده و دیگه نمیتونم رفتارش رو تحمل کنم

چجوری حذفش کنم به نظرتون؟

از وقتی با این پسره دوست شده 180 درجه تغییر کرده

منم یه دوست داشتم احمق بی خاصیت تا یه پسر اسکل دید حتی به من توهین کرد! منم باهاش قطع ارتباط کامل کردم و الان سال هاست میبینمش هم محل نمیدم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی من هیچی بهش نمیگم بدتر میکنه

کات کن

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛