2777
2789
عنوان

بابام بهم تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 56 پست
دکتر میشی بخدا ادامش بده بیخیال حرفاشون تو هم کار می‌کنی هم درس مبخونی آفرین بهت خودتو نباز عزیز دلم ...

مرسی عزیزم به خدا من روحیه ام حفظ می کنم ولی با این حرفاشون روحیه نمی مونه هیچ خودمم پودر میشم 

خونشون هم نرم گله می کنن چرا نمیای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ پدر و مادری بد بچه اش رو نمیخواد ولی نمیدونند با حرف ها یا رفتارشون کاری با آدم میکنند که غریبه با آدم نمیکنه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
مرسی عزیزم به خدا من روحیه ام حفظ می کنم ولی با این حرفاشون روحیه نمی مونه هیچ خودمم پودر میشم خونشو ...

منم کنکوریم نهاییامو کند زدم 

هر روز دارم بیشتر از روزای قبل از همشون حرف میخورم هی میان خودمو جمع کنم باز حرفاشون تیکه تیکه ام می‌کنه 

دعا کن واسم همبن امسال قبول شم دلم یکم آزادی فکر میخواد 

دوستام اصلا اگه ببینیشون همشون پر از امید شورانگیزه 

من این مدت انقد عذاب کشیدم که وقتی مشکلاتشونو برام تعریف می‌کنند خندم میگیره 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

یعنی بدون آزمون

اره عزیزم. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

راست میگه راست میگه من این حرفارو به خودم میزنم

مگه خودم نمی دونم ؟ ولی نباید که مدام بهم بگن یا هی منو بشکنن با اینکه میدونن من چه سختی هایی رو پشت سر گذاشتم که هر کی جای من بود الان یه گوشه افتاده بود 

به فکر هیچی نبود