2777
2789
عنوان

بابام بهم تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 56 پست
همه خونواده ها اینطوریین بعضی خونوادها هم خیلی بد ترن مثلا مامان من میگه من شانس ندارم فقط بجها خودم ...

مگه فکر کردی مامان من نمیگه 

مدام میگه همه پیشرفت کردن بچه های من پسرفت همه خنگ ها الان رفتن سر کار رسمی شما که از بچگی زرنگ بودین هیچی نشدین 😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرم چی پر کنم؟

میری دانشگاه.. قسمت منابع انسانی. فرم پر میکنی. حتی تو این دوتا سایت هم که گفتم. کلی کار هست برات بدون هزینه استخدام 

تو خانه های بهداشت محل. خیلی حاها قطعاا احتیاج به روانشناس دارن 

کار نشد نداره 

پدر و مادذت از این ناراحتن که ۴سال درس خوندی زحمت کشیدی ممتاز هم بودی. اما رفتی سرکاری که داره زحمت اون ۴سال به هدر میره 

وزارت کار برو فرم پر کن.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

برای ارشد ثبت نام کردم منتظرم جوابش بیاد

دکتر میشی بخدا ادامش بده بیخیال حرفاشون 

تو هم کار می‌کنی هم درس مبخونی آفرین بهت 

خودتو نباز عزیز دلم هنوز جای موفقیت رشدت‌ هست 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

با لیسانس روانشناسی، می‌توانید در مراکز دولتی و خصوصی مختلفی فرم استخدام پر کنید. این مراکز شامل بیمارستان‌ها، سازمان‌های بهزیستی و زندان‌ها، مدارس، کلینیک‌های روانشناسی، مراکز مشاوره، و حتی برخی از سازمان‌ها و شرکت‌ها هستند که نیاز به مشاور یا روانشناس دارند. 
مراکز دولتی:
  • بیمارستان‌ها:
    برای ارزیابی، تشخیص و درمان اختلالات روانی بیماران. 
  • سازمان بهزیستی:
    برای ارائه خدمات مشاوره و حمایتی به افراد و خانواده‌ها. 
  • سازمان زندان‌ها:
    برای ارائه خدمات مشاوره و روان‌درمانی به زندانیان. 
  • آموزش و پرورش:
    برای مشاوره تحصیلی و رفتاری دانش‌آموزان و همکاری با مدارس. 
  • شهرداری‌ها:
    در برخی از شهرداری‌ها برای ارائه خدمات روانشناسی به شهروندان. 
مراکز خصوصی:
  • کلینیک‌های روانشناسی: برای ارائه خدمات مشاوره، روان‌درمانی، و آموزش. 
  • مراکز مشاوره: مشاوره خانواده، ازدواج، اعتیاد، کودک و نوجوان، و مشاوره تحصیلی. 
  • سازمان‌ها و شرکت‌ها: برای بهبود عملکرد و رضایت شغلی کارکنان. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نحوه یافتن فرصت‌های شغلی:
  • وب‌سایت‌های کاریابی:
    مانند ایران استخدام، جابینجا و سایر سایت‌های مرتبط با کاریابی. 
  • سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره:
    برای اطلاع از فرصت‌های شغلی و شرایط استخدام در مراکز دولتی. 
  • سایت‌های دانشگاهی و موسسات آموزش عالی:
    که اغلب فرصت‌های کارآموزی یا همکاری در پروژه‌های تحقیقاتی را ارائه می‌دهند. 
  • مراجعه مستقیم:
    به مراکز درمانی و مشاوره و ارائه رزومه و درخواست همکاری. 
نکات مهم:
  • برخی از مراکز دولتی برای استخدام نیاز به شرکت در آزمون‌های استخدامی و قبولی در گزینش دارند. 
  • داشتن مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی یا مشاوره ممکن است برای برخی از فرصت‌های شغلی ضروری باشد. 
  • برای تاسیس مطب یا کلینیک روانشناسی، باید شرایط و مدارک لازم را از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره پیگیری کنید. 

اونایی ک دولتی اعلام کردین رشته روانشناسی عمومی نیست

عزیزم این جواب هوش مصنوعیه