2777
2789
عنوان

بابام بهم تیکه میندازه

800 بازدید | 56 پست

سه سال پشت کنکور بودم سال سوم دیگه دانشگاهم روانشناسی ثبت نام کردم کنکور رشته ای که میخواستن قبول نشدم و لیسانس روانشناسی گرفتم 

سه ساله تو یه داروخونه دارم کار می کنم و درسم میخونم برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش ولی تا الان قبول نشدم 

الان خواهر کوچیکم کنکوریه و درس نمی خونه، بابام میگه  هی اینم به جایی نمی رسه که منظورش اینه قبلیه که منم کاره ای نشد اینم مثل همونه یا میگه با این سنت اگه درستو خوب خونده بودی یه کاره ای میشدی با اینکه من دانشگاه جزو دانشجو های ممتاز بودم و الانم فقط ۲۵ سالمه 

خیلی دلم میشکنه با این حرفا و دیگه دوست ندارم برم خونشون ولی به خاطر اینکه خانواده ام هستن بهشون سر میزنم و اینجوری می کنن

فقط پدرت این حرفو میگه؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری برای دانشکاههای شهرتون فرم پر کنی.. حتی تو ای استخدام و جاب پیزن هم ثبت نام کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همه خونواده ها اینطوریین بعضی خونوادها هم خیلی بد ترن مثلا مامان من میگه من شانس ندارم فقط بجها خودم بجایی نرسیدن بچها مردم فقط ب جاهای خوب رسیدن😑

اخه چه ربطی ب شانس تو داره مامانننن . یعنی انقد حرصم میده یجور مظلوم نمایی هم هست میزاره عذاب وجدان بگیرم خودم خودمو سرزنش کنم بعلاوه سرزنشهای اون

بیشتر بابام میگه ولی گاهی اوقات مامانم هم میگه

اوهوم

این صحبت هایی که پدر و مادرها میگن بعضی اوقات، بیشتر برای اینه که طرف مقابل تو انتخاب و اقدام برای آینده زودتر تصمیم بگیره، به اصطلاح طرف مقابل رو تحت فشار بزارن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل