اصل مدرک دیپلم یا گواهی معتبر دیپلمش هم داشته باشه با کپی اگر نه باید تعهد بده فکر کنم سال قبل اینطوری بود که اگر همراهش نبود باید تعهد میداد در صورت قبولی تا یه تاریخ مشخص حتماً ببره
میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم پارسال مصاحبه دادم، تاجایی که یادم هست کارنامه ۳ سال رو جدا جدا بیشتر براشون مهمه، اما محض احتیاط برید پیام نور ماجرا رو بهشون بگید بعد یه دستنوشته که توش نوشته شده که من فلانی با این مشخصات ریزنمرات سه سال رو از دانشگاه تحویل گرفتم و تا تاریخ فلانی پس میدم و برادرتون امضا هم بکنه و ریزنمرات رو تحویل بگیرین، البته اولش قبول نمیکنن و باید اصرار و زبونبازی کنین اگه هم بتونین کسیو تو دانشگاه پیام نور پیدا کنید که آشنا باشه زودتر کارتون راه میفته