2777
2789
خیلی زوده برا این فکرا حالا، راحت باش😅💁

من تا۲۴،۲۳باید ازدواج کنم حالا بعضیا میخوان تا۴۰سالگی بمونن خونه باباشون

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه پسراعین همن توشون یدونه متفاوت نمی‌بینی

دخترا به امید ازدواج میرن با کسی اوکی میشن اون پسره میبینی تو دنیای دیگه هست!

کمتر کسی ازدواج میکنه

🫥🫥نمیدونم چرا  درصد بالایی هم قبول دارن!رابطه مهمه جز نیاز دو طرفه حتما باید رابطه باشه !!!!!! 

آره، ولی خب بودن کنار آدم درست م، خوبه دیگه

بله کنار ادم درست اره

ولی نه هر ادمی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم همينجوريم البته من ظاهر اصلا برام مهم نيسمن مرديو ميخام نزارع حرفم دوتا شهو برام ارزش وقت بزارهچ ...

جدا ظاهر اصلا برات مهم نیس؟ آخه نمیشه که، ظاهر م مهمه برا ی عمر زندگی

من خيلي سخت كسي ب دلم ميشينه و خب از اين تعداد افراد خيلي كم هم قسمت نشد ازدواج كنمتوي اين ٤٠ سال عم ...

اون ی نفر کامل بود، چی شد؟ 

آره منم پیش اومده گفتم چجوری با این آدم ازدواج کرده، ولی خب حتما به دل خودش نشسته و اینکه معیارها متفاوته، 

شایدم ما زیادی سخت گرفتیم

یعنی طرف حتی حاظرنیست یه دستی به خودش بزنه که دختره حداقل پسندش کنه این برام یه بی احترامیه یعنی مهم ...

آره درسته، بعضیا بی اهمیت ن 

ولی خب بعضی پسرا م بلد نیستن، چجوری بگم تجربه ندارن تو برخورد با جنس مخالف 

اون ی نفر کامل بود، چی شد؟ آره منم پیش اومده گفتم چجوری با این آدم ازدواج کرده، ولی خب حتما به دل خو ...

نه اخه شوهره از لحاظ ظاهري و حرف زدني واقعا خوب نيست 

حالا موقعيت اجتماعي و تحصيل و اخلاق خوبه ولي اون چيزاي اوليه ك ادم جذب كسي ميشه رو ندارن و ميگم چطور اينا تونستن از ظاهر شخص بگذرن و ب شناخت خودش برسن و البته ك زندگي خوبي دارن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره