2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته، بعضیا بی اهمیت ن ولی خب بعضی پسرا م بلد نیستن، چجوری بگم تجربه ندارن تو برخورد با جنس مخا ...

نخیرالان دیگه اینستاگرام هست کلی میتونن تیپ زدن یادبگیرن قرن بوق که نیستیم دیگه

نه اخه شوهره از لحاظ ظاهري و حرف زدني واقعا خوب نيست حالا موقعيت اجتماعي و تحصيل و اخلاق خوبه ولي او ...

خب آدم کامل نداریم، دیگه باید از ی سری چیزا گذشت و کنار اومد، اونام انتخاب شون اون مورد بوده بنا به معیارشون، و اینکه به دل نشستن حسیِ، شاید به چشم ما خوب نیان یا ایرادی م داشته باشن ولی اونا خوششون اومده. 

خب آدم کامل نداریم، دیگه باید از ی سری چیزا گذشت و کنار اومد، اونام انتخاب شون اون مورد بوده بنا به ...

اره حسي هست ولي ديدي بعضيا هستن ك فقط منو تو نميگيم ظاهرش خوب نيست هر كي از هر نسلي ببينه ميگه اين كيه ديگه چطوري اينو پسنديد … منظورم اين مدلي هاست 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اره حسي هست ولي ديدي بعضيا هستن ك فقط منو تو نميگيم ظاهرش خوب نيست هر كي از هر نسلي ببينه ميگه اين ك ...

اين هست ك من ميگم خودم مشكلي دارم

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

هعی منمنمیدونم بلاخره آدمش پیدا میشه

و اینکه آیا ما داریم سخت میگیریم و مشکل از مائه، اینکه هم طرف به دل باشه و هم خوب، حداقل متوسط این دو تا رو داشته باشه؟ 🤔🤷

بعد م ماها م معمولا نمیتونیم کنار بیایم اگه کسی به دلمون نباشه

منم همینم 

خسته شدم 

اون کسی که از ته دلم ميخام نیست واقعا 

اگر از کسی خوشم بیاد یا طرف کسی تو زندگیش هست 

البته یه چیزی هم بگم این روزا مردی که واقعا مرد باشه کمه 

بلانسبت هر کی ميبینم یه هوله 

من آدم مذهبی نیستم 

اما خیلی کم دیدم ادمايي که خط قرمزاشون رو رعایت میکنن 

بابا اینقدر سخته که حد و حدود رو رعایت کنید 😐😕

از نظر ظاهری سخت پسند نیستم اما از نظر اخلاقی کسی به دلم ننشسته اون اخلاقه که زندگی رو برای آدم بهشت ...

آره دیگه به دل نشستن هم ظاهره، هم اخلاق 

هیچ وقت فکر نکردی زیاد سخت گرفتی؟ 

و اینکه آیا ما داریم سخت میگیریم و مشکل از مائه، اینکه هم طرف به دل باشه و هم خوب، حداقل متوسط این د ...

اره واقعن من آخرم فکنم آدمه مورده علاقمو پیدا نکنم 

سخت نمیگیرم ما تقصیره ما چیه دلمون دیگه 😅

منم همینم خسته شدم اون کسی که از ته دلم ميخام نیست واقعا اگر از کسی خوشم بیاد یا طرف کسی تو زندگیش ه ...

بله این مورد م که گفتی هس 

ولی خب گاهی آدمای خوبی م سر راه مون قرار میگیرن، ولی به دلمون نمیشینن، یا کلا آدم راحت پسری به دلش نمیشینه و خوشش نمیاد ازش، همچین چیزی منظورم بود

اره واقعن من آخرم فکنم آدمه مورده علاقمو پیدا نکنم سخت نمیگیرم ما تقصیره ما چیه دلمون دیگه 😅

سخته اینکه هیچ وقت تو زندگی طعم علاقه و دوست داشتن و عشق و حس و تجربه نکنی و تنها باشی 

آره والا😅دلمون سخت گیره، به ما چه