2777
2789
عنوان

خوشبحال بعضی یتیم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 45 پست
من واقعا عمیقا ناراحتم هم برای تو هم برای اون. میتونی راهکاری بهم بگی بهش بگم اونم از زندگی اینا حدا ...

نمیدونم دوستت چند سالشه

درسش چطوره یا کار خاصی بلد هست

ولی بهش بگو هر جور شده یا درسش و ادامه بده و رشته خوبی قبول بشه

یا کار کنه هر مدلی که شده،چون فقط پول میتونه نجاتش بده

به هیچ عنوان هم به فکر شوهر کردن نیوفته

چون وضعش اونجا بدتره

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یا من بمیرم یا اونا همین میگم

دوست منم امروز میگفت کاش وقتی میرم توراه کلاس، خبر مرگم بیاد. نمیدونی چقدر شکستم وقتی اینو از ته دل گفت . خدا باعث و ب.ان.ی این اتفاق هارو بکشه نه شماهارو

خب چرا بهشون اجازه دخالت میدید؟من نیستم جای شما. صرفا بدون گارد سوال کردم.

اجازه دخالت؟

ما نمیدیم عزیزم قانون کشور داده

من دختر اگه بخوام ازدواج کنم اجازه پدربزرگم لازمه

و شما فرض کن که پدربزرگم معتقده باید با پسرعمم ازدواج کنم

خودت تا ته داستان برو

نمیدونم دوستت چند سالشهدرسش چطوره یا کار خاصی بلد هستولی بهش بگو هر جور شده یا درسش و ادامه بده و رش ...

۲۲ سالشه تازه لیسانس گرفته ولی کار با رشته اش نمیتونه بره .بدبخت یکی دوتا مشکل نداره .حالا فعلا داره ی اموزشگاه زبان درس میده اونم میگه کم بهش میدن میخواد بیاد بیرون من بهش گفتم تا جایی پیدا نکرده فعلا نیاد بیرون اما نمیدونم چه پیشنهادی بهش بدم

اجازه دخالت؟ما نمیدیم عزیزم قانون کشور دادهمن دختر اگه بخوام ازدواج کنم اجازه پدربزرگم لازمهو شما فر ...

وای من نمیدونستم. چقدر ناراحت کننده .کاری نمیشه کرد به لحاظ قانونی که مادرتون تصمیم بگیرن؟

۲۲ سالشه تازه لیسانس گرفته ولی کار با رشته اش نمیتونه بره .بدبخت یکی دوتا مشکل نداره .حالا فعلا داره ...

یه سال از من کوچیکتره،اگه مدرک لیسانسش اوکیه تو آزمون های استخدامی شرکت کنه

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
یه سال از من کوچیکتره،اگه مدرک لیسانسش اوکیه تو آزمون های استخدامی شرکت کنه

امروز بهش گقتم برو معلمی. حرف خوبی زد. گفت با این داد و دعوا که خونه ماست هر کی بیاد تحقیق همسایه ها میگن چه پدر روانی دارم و چه زندگی آشوبی. دعواهم که حلو نمیدن یوقتایی این بچه سر میره اونم داد میزنه خب کتک میزنه باباش

امروز بهش گقتم برو معلمی. حرف خوبی زد. گفت با این داد و دعوا که خونه ماست هر کی بیاد تحقیق همسایه ها ...

باور میکنی از دوستای خودم(صمیمی ترین دوستم)بودن که با شرایط بدتر قبول شدن؟طرف پدرش معتاد بود و مادر و پدرش هم جدا شده بودن

باور میکنی از دوستای خودم(صمیمی ترین دوستم)بودن که با شرایط بدتر قبول شدن؟طرف پدرش معتاد بود و مادر ...

نمیدونم بخدا. دلم عجیب برای این سوخته. حالا این حرفت رو امشب میگم بهش .

نمیدونم بخدا. دلم عجیب برای این سوخته. حالا این حرفت رو امشب میگم بهش .

حتما بگو بهش

بهش بگو که انتخاب خودشه

میتونه بمونه تو اون خونه و کتک بخوره

یا حداقل کار کنه و آیندشو بسازه

حتما بگو بهشبهش بگو که انتخاب خودشهمیتونه بمونه تو اون خونه و کتک بخورهیا حداقل کار کنه و آیندشو بسا ...

حق با توعه. ازت ممنونم حرفاتو بهش منتقل میکنم. البته الانم مدرس آموزشگاه‌ هست ولی پول آنچنانی نمیدن گویا. راستی چطور از خانواده ات تونستی جدا بشی بعد از فارغ التحصیلیت؟

حق با توعه. ازت ممنونم حرفاتو بهش منتقل میکنم. البته الانم مدرس آموزشگاه‌ هست ولی پول آنچنانی نمیدن ...

من از ۱۶ سالگیم کار کردم،تو یه آموزشگاه هوش تحلیلی تدریس میکردم،بعدها که رفتم دانشگاه همزمان هم درس میخونم هم تو آموزشگاه قبلی کار میکردم،هم میرفتم دوره میدیدم واسه کاشت ناخن و اینا

بعدشم که یهو واقعا کار ناخن خیلی پر در آمد شد خیلی زیاااااد

من و سه تا از دوستام که شرایطشون مثل خودم بد بود باهم خونه اجاره کردیم