یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تجربه حال تورو نداشتم و هرگز دقیق نمیتونم غم تورو بغل کنم ولی میتونم خودمو جات بگذارم ببینم چقدر ...
عزیزم..
فقط یادمه که سر کوچیک ترین اتفاقی که می افتاد،اولش صدای داد وحشتناک میومد بعدش ضرب دستش..من از کل نوجوونیم و بچگیم فقط کتکای بابام یادمه
تا ۱۸ سالگیم که دیگه جدا شدم..
ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
دوست منم دقیقا زندگیش همینه .امروز پشت کمرش خونی و کبود بود. چقدر کار خوبی کردی جدا شدی.
مشکلات خانوادگی تف سر بالاست واسه آدم.. باز خوبه دوستت تو رو داره و میتونه بهت بگه،ولی من خیلی تنها بودم..
ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
بنظرم بچه ای که مادرش میمیره هم از پدر هم از مادر یتیم میشه.چون ۹۹ درصد مردا زن میگیرن و تازه اوج بد ...
نه به نظرمن دلیلش اون محبتی هست که مادر به بچه میده وقتی بچه مبادخونه دنبال مادرمیگرده واولین کلمه از دهن بچه به هرسنی فرق نداره گفتن مامان مامان ه حتی اگه اون بچه به سن بلوغ یا بزرگترباشه وزیادبامادرهم صحبت نباشه ولی وقتی مادرتوخونه هستش آرامش داره ولی پدر هرچقدرم مهربون باشه نمیتونه جای مادررو بگیره
همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند