2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاید

831 بازدید | 72 پست

سلام عزیزان اگه راهنمایی لازم دارید درمورد انتخاب رشته بگید در حد دانسته هام کمکتون میکنم🤗😊

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

اسی اجازه هست منم کمک کنم مهندسی کامپیوتر ورودی 403 هستم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم دکتر شما که دارو ساز هستین ؛ من پدرم بخاطر کار با وسایل سنگین دستش خیلی درد میکنه و انگشتاش خم نمیشه

چیزی هست بزنه بهتر بشه؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

خانم دکتر شما که دارو ساز هستین ؛ من پدرم بخاطر کار با وسایل سنگین دستش خیلی درد میکنه و انگشتاش خم ...

عزیزم ژل آیس خوبه

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

بله حتما

سلام گلم، من قصدم داروسازیه، ولی شنیدم میگن دیگ شیفتا کم شده یا شرکتای داروسازی حقوق کمی میدن و ...، شما ک الان دیگ تو این رشته هستی و زیر و بمش رو میدونی، لطفا بگو درآمدش در ماه اگر روزانه ۸ ساعت کار کنی چقدره؟ اصلا اونقدر فرصت شغلی هست ک روزی ۸ ساعت بتونی کار کنی؟ میشه باهاش زندگی خوبی رو در گذر زمان رقم زد؟  ،اگر راهنمایی کنی ممنون میشم

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊