2777
2789

پدرشوهرم سکته خفیف کرده ۳ هفته اس
الحمدلله سالمه چیزیش نیست فقط مدام دختراش میگن آقا دلش گرفته
مدام بهش سر زدیم بخدا دو بار مهمونی دادم ۲۰ نفرو بخاطر اینکه دل ایشون باز بشه. الانم میخواد بره دهات پیس فامیلاش. منتها مشکل اینجاس باغ پدر مرحوم من نزدیک دهات اوناس و شوهرم دوباره میخواد همه اون ۲۰ ۲۵ نفرو دعوت کنه کباب بازی.
خدایی درآمدی هم نداره راننده بین شهری با یه ماشین 
مدل ۸۲
من بخدا دیگه کشش ندارم خسته شدم. هر چی میگم پدر و مادرت بیان قدمشون سر چشم اما من نمیتونم دوباره یه لشگر مهمون پذیرایی کنم رختخواب بنداز جمع کن. اونا فوقش ظرف بشورن همه بدبختی پای منه . بماند که بچه هاشون شپش دارن. بماند که دستشویی کثیف کنن من باید بشورم. بماند که کلی هزینه کباب بازیشون میده.
حالا نمیخوام بحث رو باز کنم چقدر بدی بهم کردن
چکار کنم
شوهرمم مرغش یه پا داره
چکار کنم اعصابم بیش از این خرد نشه
چکار کنم راهشون باز نشه خوششون بیاد، مدام پاشن بیان باغ بابام؟ 

انقدر پررو هستن که قطعا میوه هارو هم می‌چینند واسه خودشون(قبلا دیدم یه بنده خدا دعوتشون کرد باغشون قشنگ هرکدوم یه سطل آلبالو چیدن بردن)

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

مشکل من الان شوهر احمقمه که گوشی خودش داغونه قدیمی شارژ نمیکنه بعد هر سری نزدیک ۸ میلیون یا بیشتر هزینه مهمونی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اختیار باع بابام دست من نیست ک

بابام فوت شده

باغ تا تهران‌حدود ۴ ساعت راهه

الان یکساله گاهی شوهرم مادرم رو میبره برای آبیاری

بزرگ اون ۲۰ نفر کیهزنگ بزن بگو من کمر درد دارم نمیتونم مهمون قبول کنم

اوه اوه

همون پدرشوهرم هست که اولا فاقد شعوره

دوما خودش رو محق میدونه بره عشق و حال 

مشکل من الان شوهر احمقمه که گوشی خودش داغونه قدیمی شارژ نمیکنه بعد هر سری نزدیک ۸ میلیون یا بیشتر هز ...

بگو داداشت کارگر گرفته میخاد دیوار واتاق بذاره..یا بگو خودش داخل باغ کار داره.یه شب دیگه‌برید..به خواهرشوهرت بگو ما در حد توانمون کمک میکنیم توهم یه تکونی به خودت بدی بد نیست

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بگو بابام اینا باغشونو نمیدن ب ما مهمون بازی

بگو خاستی خونه هم دغوتشون کنی مشکلی نیست من میرم ی شب دعوتشون کن، بعدم خودت کارگر بگیر تمیز مثل روز اول کن من بیام بشینم خونه م. بگو چرا خواهرات سرویس نمیدن

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
احتمال اینکه شوهرتو منصرف کنی خیلی کمهولی حداقل سعی کن از اوناهم کار بکشی که کمتر حرص بخوریخیلی سخته ...

دقیقا

احتمال انصرافش صفره

امروز تولد دخترم

نه تبریکی گفتن نه کادویی

بعد توقع تا دلت بخواد دارن

بگو بابام اینا باغشونو نمیدن ب ما مهمون بازیبگو خاستی خونه هم دغوتشون کنی مشکلی نیست من میرم ی شب دع ...

متاسفانه پدرم پارسال فوت شد 

اگه زنده بود غمی نداشتم

الان به شوهرم احتیاج داریم

گاهی مادرم رو میبره باغ برای آبیاری