2777
2789
عنوان

شما هم موقع پریودی خیلی آسیب پذیر میشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روز دوم بالا میارم و درد میگرتم🤕

من الان روز دومم ، اصلااا اشتها ندارم ، دارم میمیرم از درد ، چهارتا بسته نوار بهداشتیو از صبح تا الان تموم کردم بس که خونریزی دارم ، دائم بالا میارم ، یذره هم تب دارم😔

مامانم که زیاد محلم نمیده ، منتظرم داداشم از باشگاه بیاد ببرتم سرم بگیرم یا حداقل بهم برسه ❤️‍🩹

من الان روز دومم ، اصلااا اشتها ندارم ، دارم میمیرم از درد ، چهارتا بسته نوار بهداشتیو از صبح تا الا ...

دکتر برو نرمال نیست شرایطت

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من الان تو همون وضعم همش بهونه میگیرم گریم میگیره و اینکه دوس دارم شوهرمو جز بدم دس خودم نیس توجه نم ...

منم علاوه بر چیزایی ک گفتم ، همش گریه میکنم ، مامانم میگه قوی باش دختر خوب میشی😐😐من دارم جون میدم میگه خوب میشی ، بابامم که فک نکنم بدونه پریودی اصلا چی هست ، فقط منتظرم داداشم بیاد چون خیلییی خوب بهم میرسه😍بر عکس بقیه😔

آره عزیزم واقعا باید بسوزیم و بستزیم❤️‍🩹🤍متاسفانه من انقد بالا میارم که فشارم میفته تقریبا از حال ...

عوضش بعد اون که ادم از خواب پا میشه دیگه درد رفته و یه حس سبکی داره ، زخم خورده هاش میفهمن☹️☹️

من آرامش را در آب یافتم💧
خیلی خیلیمن سر یه چیزایی گریه میکنم ک بعدا یادش میوفتم پشمام میریزه

من یبار پریود بودم دختر خالم بهم گفت تا حالا کسی مثل تو ندیدم 

بخدا سه ساعت گریه میکردم خالم سکته کرده بود از نگرانی😐 الانم یادش میفتم گریم میگیره چون پریودممممم