lovely_cute_girl مدیر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 2287 عنوان شما هم موقع پریودی خیلی آسیب پذیر میشید❓ | مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 64 پست من عین دختر بچه های ۵ ساله میشمالکی بهونه میگیرم ، سر جیزای کوچیک گریهههه میکنم ، تا یکی میگه بالا چشمت آبروعه حالم بد میشهدر حالیکه در حالت عادی خیلی فرق دارمشما هم مث منید یا ن؟🤔🤗 1404/04/20 | 15:17 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovely_cute_girl مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 2287 اره خیلی شدید هیچ مسکنی تاثیر نمیزاره و فقط باید بالا بیاری تا حالت خوب بشه ، خداروشکر که نمیدونی ای ... دقیقا بدترین حس دنیاست که تو اون درد شدید بالا بیاری ولی خب بعدش آدم بهتر میشه🫂😔
زیبای_دلبر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 354 اره خیلی شدید هیچ مسکنی تاثیر نمیزاره و فقط باید بالا بیاری تا حالت خوب بشه ، خداروشکر که نمیدونی ای ... آخییی عزیزم😔 باید خیلی دردناک باشه که با بالا آوردن خوب بشه💔 پیله ات را بِگُشا🌱 تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋
زیبای_دلبر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 354 از سخت هم سخت تره برام🥲ساعت ۱۱ داداشم اومد ، دیگه به معنای واقعی داشتم میمردم فقط بهش اشاره کردم حا ... وای اسی بمیرم برات💔 الان دردت آروم گرفت یا هنوز حالت بده ؟ فشارت بالا اومد؟ پیله ات را بِگُشا🌱 تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋
lovely_cute_girl مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 2287 وای اسی بمیرم برات💔 الان دردت آروم گرفت یا هنوز حالت بده ؟ فشارت بالا اومد؟ نگو گلم خدا نکنه❤️🔥 هنوز حالم بده ولی نسبت به دیروز خیلی بهترم
زیبای_دلبر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 354 نگو گلم خدا نکنه❤️🔥 هنوز حالم بده ولی نسبت به دیروز خیلی بهترم خداروشکر عزیزم🎀داداشت هنوز بهت میرسه ؟ چند سالشه؟😜 پیله ات را بِگُشا🌱 تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋
lovely_cute_girl مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 2287 خداروشکر عزیزم🎀داداشت هنوز بهت میرسه ؟ چند سالشه؟😜 آره خیلییی زیاد😍۲۱ سالشه